P-21"Bilinmezliğin içindeki hisler."

457 56 80
                                    

Her ne kadar yorum yapmamanıza içerlemiş olsam da, anladım ki eğer gerçekten istiyorsanız yorum yapın. Bunlar sınır konularak hâllolmaz. Eğer içinizden geliyorsa yorum yaparsınız zaten. Bende bundan sonra hikayemi okunması için yazmayacağım, çünkü bir kaç kişi haricinde okurum da yok zaten. Sadece benden bir şeyler kalsın istiyorum burada. Neyse... Çok uzattım, eğer şu an bu yazıyı okuyorsanız, keyifli okumalar^^

__

__

21

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

21. bölüm: Bilinmezliğin içindeki hisler.

 bölüm: Bilinmezliğin içindeki hisler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

__

__

Hayatım boyunca kendimi bir kartopu gibi hissettim. Okudum, çalıştım, okudum, çalıştım... Bu böyle devam edip gitti. Tepenin en üstünde bir kartopu vardı ve ben başarılı oldukça o kartopu yuvarlanarak aşağı doğru indiği zaman, güçlendiği için büyüdüğünü zannettim. Ben gecelere kadar hiç durmaksızın çalıştım ve kar topu büyüdü zannettim. Ben gecelere kadar test çözdüğüm zaman, o kar topu güçlendi zanettim. Ama o kar topu güçlendiği için büyümüyormuş.
O kar topu sadece benim başarılarımdan ibaret değilmiş.

Hayatımız boyunca yanımızda olan insanlar olur. Yanında iyi hissettiğimiz insanlar, bize gerçekten değer veren insanlar. Aslında o kar topu yuvarlanırken beraberinde aldığı şekil, yanımızda olan insanların bize kattığı gücü de temsil ediyordu. Biz hepimiz küçük bir kar topuyduk ve büyüdükçe görünüyorduk. Ama şimdi, benim kar topum küçücük oldu. Benim kar topum o kadar küçüldü ki, ben de küçüldüm. O tepeden küçücük bir şekilde inen ve sonrasında kocaman olan kar topu artık o kadar küçüldü ki, sanki üstünden geçtiği hiç bir karı beraberinde götüremiyor. Hiç bir kar birlik olmak istemiyor benim kar topumla. O tepeden inerken o kadar büyümüştü ki, her şeye rağmen, ama şimdi, şu an, kocaman bir taşa çarptı ve darmadağın oldu. Her şey yerle bir oldu. Sanki bir deprem oldu içimde ve ben bu depremi hissedemeyecek kadar, kendimi soyutlanmış hissediyordum hayattan.

PUSULAWhere stories live. Discover now