P-23"Siyah At."

427 49 205
                                    


Yukarıdaki müziği açmayı unutmayın.

Keyifli okumalar dilerim.

Keyifli okumalar dilerim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

23. Bölüm: Siyah At.

 Bölüm: Siyah At

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

__

__

Gözlerimi sonunda elimde tuttuğum telefondan alıp düşünmeye başladım. Kimdi bu mesajı atan. Benimle görüşemeyek kadar kendinde cesaret bulmayan kimdi? Bilmem gerekenler ne idi? Anlatması gerekenler... Karşıma çıkacağını söylüyordu mesajda. Kahretsin ki bilinmeyen numaradan atmıştı mesajı!

Sinirle elimi yüzümü yıkayıp sakinleşmeyi çalıştım. Belki de çok fazla abartıyordum. Tüm bunlar gereksiz bir şakadan öte değildi. Derin bir nefes alarak az da olsa kendime geldikten sonra yüzümü kurulayıp banyodan çıktım. Genelde böyle şeylere pek takılmazdım ama içime bir kurt düşmüştü. Dalgın bir şekilde salona girdiğimde Poyraz şöminenin yanındaki koltukta oturuyordu.

"Üzerindekiler yakışmış." dedi Poyraz keyifle konuşup ayağı kalktığında.

"Ne?" dedim anlamayarak. Ardından jetonum yeni düşmüş gibi ne demek istediğini geç de olsa anlamıştım.

"Bir sorun mu var?" Elini omzuma koyup endişeli sesiyle konuştuğunda 'hayır' anlamında başımı iki yana sallayıp, "Biraz yoruldum sanırım." diye mırıldandım sessizce.

"Biraz da üşüdün." diye konuştuğunda, tüm gürültüsüyle çakan şimşekle bütün ışıklar tek tek sönmüştü. Korkuyla yerimden sıçradığımda şimşek yerini sağanak yağmura bırakmıştı anlaşılan.

"Korkma! Buradayım." Poyraz'ın güven veren sesini duyduğumda karanlığın ortasında onu görmememe rağmen varlığını yanımda hissediyordum.

"Tamam, sakin ol." Masanın üzerindeki çakmakla yine masanın üzerinde bulunan mumları yaktığında oda az da olsa aydınlanmıştı. Bunda, şömineden gelen ışığında faydası vardı.

"Sanırım elektrikler bugün gelmez." dedim umutsuzlukla. Karanlıktan korkmuyordum ancak gelen o mesajla birlikte kendimi gerçekten kötü hissetmiştim ve üstüne üstlük elektriklerin kesilmesi de üstüne gelmişti.

PUSULAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin