Part 23

4.9K 199 14
                                    

Destiny Point Of View

De volgende dag op school, voel ik me bekeken. Het is natuurlijk al heel de school rond gegaan dat ik met Niall heb gezoend.

"Hey Destiny," zegt Niall als hij bij mijn kluisje verschijnt en ik glimlach naar hem. Ik ben nu uit, maar ik had hem vandaag nog niet gezien.

"Hey Niall." Ik geef hem een knuffel en kijk hem dan weer opnieuw aan.

"Alles goed?" Ik knik tevreden.

"Met jou ook?" Hij knikt ook.

"Hoe is alles met Harry enzo? Hij was wel echt overstuur toen je wegrende." Ik zucht even als ik terug denk aan vrijdag. Het was niet echt.. Gepland.

"Toen ik thuiskwam, was hij er al. Ik was vooral boos, want ik wilde niet praten. Maar in de dagen daarna, vertelde hij me dat hij me leuk vindt en nu.. Zijn we een stel," zeg ik zacht en zijn ogen worden groot.

"Een stel?" Ik knik voorzichtig. "Maar vindt jij hem dan ook leuk?" Ik knikt weer. "Waarom.. Nouja, met mij?"

"Weet ik niet." zeg ik zacht. "Ik keek altijd tegen je op vroeger en ik had altijd een crush op je.. Maar.."

Ik zucht. Ik zie niet in wat er mis is met Niall en waarom ik niet van hem zou houden.

Op dat moment gaat de bel. Ik kijk naar Niall, die om zich heen kijkt. "Ik spreek je nog wel." Hij geeft me een korte knuffel en ik knik. Gered door de bel.

Snel loop ik naar buiten en pak ik mijn fiets, waarop ik naar de Starbucks rij. Ik wissel met iemand achter de kassa en neem de bestellingen op. Het voelt goed om terug te zijn, weer bij mijn vertrouwde werk.

Alles gaat wel rustig en fijn, totdat ik Harry binnen zie komen. Mijn hart klopt meteen harder en ik bloos als ik zie dat hij zijn vlechtjes nog steeds in heeft. Hij loopt op me af, zijn lichaam is zo slank en ik kan niet stoppen met kijken.

"Hey," glimlacht hij, waardoor ik de kuiltjes in zijn wangen kan zien.

"Hey," glimlach ik terug en ik maak een beker met zijn bestelling erop, voordat ik het in de kassa ingeef.

"Je ziet er mooi uit vandaag," zegt hij, waardoor ik mijn ogen rol.

"Liegenaar" Hij lacht, waardoor ik hetzelfde doe.

"Liegenaar?"

"Ja, een kruising tussen een leugenaar en liegbeest." glimlach ik breed, waarna hij zijn hoofd schudt. "Jouw haar is wel echt leuk."

"Het bleef goed zitten, dus ik dacht: waarom niet." Ik knik en zucht als ik nieuwe klanten binnen zie komen. "Je moet door, mag ik een kus?"

"Sorry, mag niet op de werkvloer," zucht ik en hij pruilt. Nu wil ik het alleen maar liever.

"Ga je dan straks wel mee naar mij?" vraagt hij en ik knik even. "Okay, ik wacht op je."

Ik knik opnieuw en hij loopt door. Ik neem de rest van de bestellingen op en werk door, totdat mijn werktijd voorbij is. Ik hang mijn schort op en loop dan naar Harry toe.

"Je fiets staat hier nog?" vraagt hij als we naar de auto lopen en ik knik als ik zijn hand pak. Zijn duim wrijft over die van mij en hij drukt een kus tegen mijn hoofd. "Dan leggen we die snel even in de auto."

Hij neemt mijn fiets mee en legt hem dan in de achterbak. Ik kijk naar hem en trek hem dan mijn armen in, mijn hoofd tegen zijn borst. Dit had ik nodig, een knuffel van de jongen waar ik van hou. Ik heb hem gemist.

Glimlachend kijk ik op naar hem en druk ik een kus tegen zijn lippen. Hij wrijft over mijn hoofd en rug als hij me nog een keer knuffelt.

Na een paar minuutjes zitten we naast elkaar in de auto. "Hoe was het op school?" vraagt hij en ik haal mijn schouders op.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now