Part 48

4.1K 148 17
                                    

Destiny Point Of View

Voorzichtig laat ik mijn hoofd tegen Harry's borst aan zakken en trek ik hem tegen me aan. Hij kust mijn voorhoofd en wrijft door mijn haren.

"Lig je lekker?" vraagt hij en ik knik als ik mijn ogen sluit.

"Super." Ik geef hem een lange kus en wrijf over zijn heup. "Ik heb mijn wekker gezet," zucht ik en zijn hand pakt die van mij.

"Goed zo," fluistert hij zacht en ik sluit mijn ogen lichtjes. "Trek je morgen alsjeblieft niks aan van de meisjes bij jou in de klas," zegt hij en ik zucht.

"Waarom moet je daarover beginnen?" Ik voel mijn blije humeur zakken als de Titanic. Wauw.

"Sorry, ik wil gewoon dat je dit blije gevoel mee neemt naar morgen."

"Mijn blije gevoel is nu al weg." Ik knijp in de deken. Niet boos worden nu.. Hij doet niks verkeerd en je kan de beste dag van je leven nu niet verpesten.

"Sorry.." zucht hij en ik kijk hem aan.

"Het geeft niet.. Je bedoelde het goed." Ik glimlach lichtjes en wrijf over zijn heup. "Ik zal morgen aan je denken, ook al doe ik dat heel de dag door."

Ik bloos en leg mijn hoofd weer goed tegen zijn borst aan. Hij wrijft over mijn gloeiende wangen en drukt een kus tegen mijn hoofd.

"Ga maar lekker slapen, baby." Ik geef hem een lange kus en hij zet het licht uit. Nog een tijdje staar ik voor me uit, naar de gordijnen die heen en weer bewegen door de frisse lucht die er doorheen komt. Door het licht van de lantaarnpalen, lichten de gordijnen een beetje op, maar het schijnt niet de kamer in.

Harry's ademhaling gaat rustig en ik kantel mijn hoofd, zodat ik hem aan kan kijken. Zijn ogen zijn gesloten en ik wrijf met mijn duim over zijn wang, maar hij reageert er niet op. Vlug geef ik een kus op zijn kin en dan op zijn lippen, voordat ik mijn hoofd weer terug leg.

Zijn hart klopt zacht en rustig en ik luister ernaar, tot ik in slaap val.

★~★~★~★

"Harry?" fluistert een vrouwelijke stem hard en ik voel dat er aan mijn lichaam wordt geschud, omdat er ook aan Harry's lichaam wordt geschud. "Harry?"

Nu pas herken ik zijn moeder's stem en mompelt Harry en slaperige "hm?". "Het is half 8, moet Destiny niet naar school?"

"Hm.." mompelt Harry opnieuw. Zijn borst trilt bij zijn inspanning en ik knuffel me dichter tegen hem aan. "Het zal wel goed zijn, we hadden de wekker gezet."

Ik open voorzichtig mijn ogen en zie ik dat het licht naast het bed al aanstaat. "Ik heb eerste uur vrij," glimlach ik slaperig naar de liefste moeder die er is en ze knikt.

"Okay, dan laat ik jullie weer met rust." Ik glimlach naar haar en ze verlaat de kamer. Voorzichtig kijk ik op naar Harry en zie ik hem naar me glimlachen.

"Hey, baby pinguïn," fluistert hij en ik geef hem een lange kus.

"Goedemorgen, baby," fluister ik zacht terug en ik wrijf over zijn wang. "Lekker geslapen?"

"Heerlijk," glimlacht hij naar me en ik knik.

"Ja, ik ook." De wekker verpest ons moment en we reiken allebei naar mijn telefoon, om mijn wekker uit te zetten. Hij is er sneller, maar ik wil hem uitzetten omdat hij anders mijn achtergrond van hem ziet.

Alsnog zet hij hem uit en grinnikt hij naar de achtergrond. "Lijk ik erop?" plaagt hij als hij mijn telefoon naast mijn gezicht houdt en ik gris hem snel uit zijn handen.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now