Part 80

3.2K 127 33
                                    

Destiny Point Of View

"Vanavond komt hij mee," meldt zijn moeder als we aan het eten zijn en Harry kijkt op, net als Gemma en mij.

"Wie?" vraagt Harry dan als eerste.

"Robin." We knikken allemaal en Harry legt zijn hand op mijn bovenbeen, waarmee hij mij normaal steun geeft, alleen heeft hij nu juist steun nodig. Ik pak zijn hand stevig vast en wrijf er met mijn duim overheen. Hij zucht even en kijkt me aan, waarna ik voorzichtig mijn duim over zijn hand beweeg.

"Komt wel goed.." mompel ik zacht en hij kijkt voor zich uit.

Als we klaar zijn met het eten, lopen Harry en ik naar boven. Hij zucht en gaat op het bed zitten, zijn hoofd in zijn handen.

"Hey, niet zo doen.." zeg ik zacht als ik naast hem op het bed ga zitten en mijn armen om zijn slanke lichaam heen leg. Ondanks dat hij zo slank en lang is, zijn mijn armen te kort om om zijn lichaam te passen.

"Ik ben gewoon bang dat hij mijn moeder van me afpakt." Hij zucht en kijkt me aan.

"Vast niet.. Zoals ik al zei: je moeder houdt van jou en Gemma, dat verandert toch niemand?" Hij kijkt naar de grond en ik wrijf over zijn rug.

"Is ook wel zo.." mompelt hij zacht. Ik druk een kus tegen zijn wang en wrijf dan weer over zijn rug.

"Maak er geen gedoe van voordat je hem hebt gezien. Hij zal waarschijnlijk erg aardig zijn en jou en Gemma snappen." Hij knikt voorzichtig en vouwt zijn handen in elkaar.

"Je blijft wel bij me, hè?" Hij kijkt me aan en ik knik.

"Tuurlijk, baby." Ik druk een kus tegen zijn lippen en knuffel dan zijn nek. "Laten we afspreken dat jij in mijn heup knijpt als je je niet fijn voelt, ja?"

Hij knikt en drukt een paar kusjes, waarbij hij mijn kaaklijn volgt. Ik giechel en pak zijn haar stevig vast.

"Harry!" roept mijn moeder als de bel gaat en hij staat voorzichtig op.

"We komen eraan!" roept hij terug, waarna hij mij een lange kus geeft en mijn hand dan pakt. "Je hebt echt een heel erg goed kontje, weet je dat?"

Hij gaat achter me lopen en ik draai me snel om, zodat ik hem weer aankijk. "Hm.. Dat helpt voor nu, maar na een paar minuten kan ik er gewoon weer naar kijken, hoor," grinnikt hij en hij knijpt even, waarna hij me een kus geeft.

"Waar zit jij met je gedachten?" mompel ik verbaast.

"Bij jouw kont, niet duidelijk?" Hij legt zijn arm om me heen en ik loop voor hem de trap af. Dit ga ik gewoon negeren.

Aan de voet van de trap staat een nette man, met Harry's moeder ernaast en daarnaast Gemma. Ik glimlach naar de man en geef hem een hand, waarna Harry hem een hand geeft en mijn hand vastpakt.

"Dit is mijn zoon, Harry en zijn vriendin, Destiny," stelt zijn moeder ons voor en ik glimlach naar Harry, die een kus tegen mijn voorhoofd drukt.

We gaan in de woonkamer zitten, waar Harry kan losbranden met vragen afsturen op Robin. Mij lijkt Robin een aardige man, die vooral veel geeft om Anne en wel houdt van een grapje.

"Heb je kinderen?" vraagt Harry en hij kijkt naar mijn knie, waar hij met de draadjes van mijn broek speelt.

"Nee," zegt Robin en Harry knikt.

"Gelukkig.. Dan verandert er in ieder geval niet veel," mompelt hij en hij kijkt Robin aan.

"Ik denk sowieso niet dat er veel verandert. Jullie moeder blijft dezelfde vrouw en ik hoop dat ik haar maar ook jullie gelukkig kan maken." Ik kijk op naar Harry en hij kijkt naar Robin. Dit is precies wat hij wilde horen, dat zijn moeder dezelfde vrouw blijft.

"Dat moet wel lukken denk ik," glimlacht Harry lichtjes, waardoor ik zijn kuiltjes kan zien en er voorzichtig in prik. Voordat ik wist wat ik deed, leg ik mijn hoofd tegen zijn arm aan uit schaamte. Ik had het niet moeten doen.

Harry kijkt op me neer en wrijft over mijn haar, zijn lippen tegen mijn hoofd. "Cute," zegt hij zacht en ik schud mijn hoofd.

"Niet... Het was gênant dat ik dat deed." Hij grinnikt en drukt nog een kus tegen mijn haren, voordat ik hem aankijk.

"Toch was het schattig," zegt hij, waardoor ik mijn ogen rol. Achteraf gezien hadden we die afspraak niet hoeven te maken: "je knijpt in mijn heup als je je niet fijn voelt". Hij heeft het geen een keer nodig gehad.

★~★~★~★

In de avond lig ik tegen Harry aan en sluit ik mijn ogen langzaam.

"Robin was aardig," zeg ik zacht en Harry bromt wat instemmend. "Ik denk dat je moeder een heel erg lieve man heeft uitgezocht."

Hij knikt en ik open mijn ogen zodat ik hem kan aankijken. Hij glimlacht en pakt mijn hand in die van hem.

"Hij was erg aardig.. Ik ben blij dat mama hem gevonden heeft, wat ze zijn wel echt gelukkig met elkaar. Na papa had ze dat toch wel echt nodig.." Hij wrijft met zijn vrije duim over mijn hoofd en drukt er dan een kus tegen.

"Dat denk ik ook wel.. Het zal voor haar ook wel moeilijk zijn, na zo'n lastig huwelijk." Hij knikt en glimlacht.

"Het is toch fijn dat wij altijd hetzelfde denken." Ik glimlach tevreden en knik.

"Ja.. Toch ook wel gek." Hij grinnikt en knikt.

"Dat ook." Ik druk een kus tegen zijn lippen en laat mijn hand dan onder zijn bloesje naar zijn rug glijden. "En je houdt altijd rekening met andere mensen, dat vind ik lief."

Ik glimlach en voel mijn wangen blozen. "Ik vind jou lief."

Hij grinnikt en ik verberg mijn hoofd in zijn nek. "Ik jou ook." Hij drukt zijn neus tegen mijn wang en pakt me stevig vast. Het is gewoon hier samen met hem liggen en me tegen hem aankroelen, genieten van zijn warmte, geur en zachte huid. Dit zijn de momentjes waarom ik een relatie met hem wil hebben.

Het is niet alleen zoenen en seks hebben, het is ook lief met elkaar doen, knuffelen en elkaar warm houden. Ik droomde altijd van een jongen die me vasthield als ik sliep en me knuffelde als ik het nodig had. Ik heb mijn jongen gevonden en ik laat hem ook nooit meer gaan.

Zoals hij een paar weken geleden zei: we blijven nog langer bij elkaar. Misschien wel tot de dood ons scheidt, tenminste, daar wil ik wel voor vechten. Hij steunt me in zo veel dingen.. Ik wil hem ook kunnen steunen in al zijn beslissingen en keuzes.

★~★~★~★~★~★~★

Hey iedereen! Ik heb een vraagje voor jullie: elke dag dit boek updaten en dan is het over een weekje klaar (ik heb alleen de epiloog nog niet geschreven) of om de dag updaten en dan duurt het ong 2 weken. Ik ga dan niet extra schrijven. Het zijn nog maar een paar hoofdstukken, sorry :(

Gelukkig komen er nog wel een paar andere boeken, sowieso gaat Loving can hurt nog wel door, maar ik heb ook een goed idee over een Niall fanfic ;)

Xx thanks for everything :) i love youuu

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now