Part 40

4.3K 161 13
                                    

Destiny Point Of View

Een half uurtje later, lopen we zijn huis binnen. "Iedereen slaapt al, denk ik." fluistert hij en hij wijst naar alle schoenen die naast de trap staan. "Zachtjes," fluistert hij opnieuw en ik knik.

Als ik naar de klok kijk zie ik dat het half 12 is. Niet gek dat iedereen al slaapt. Harry pakt mijn hand en neemt me mee naar de zolder.

"Nou.. Hier kunnen we normaal praten," zegt hij en hij loopt naar zijn kast.

"Echt? Bij mij thuis hoor je het wel als mijn ouders gaan slapen op de zolder," zeg ik als ik op het bed ga zitten en mijn spullen uit mijn tas haal.

"Ow, daar heb ik hier nog nooit last van gehad. Ik heb mijn kamerdeur en bij de trap nog een deur, dus dat houdt al wel wat tegen." Ik knik en hij loopt op me af. "Wil je dit shirt?"

Hij doelt op het zwarte shirt wat hij aanheeft en ik knik. "Alsjeblieft," glimlach ik en hij trekt het uit, hier, recht voor mijn neus. Vlug raak ik zijn buik aan en keer me dan blozend van hem weg.

"Je hoeft je niet te verschuilen hoor, babe. Die rode wangetjes zie ik toch wel." Hij knuffelt me van achter en drukt een kus tegen mijn wang.

"Ik schrok van mijn eigen wil. Voordat ik het wist, had ik het al gedaan." Ik schud even mijn hoofd en hij maakt voorzichtig mijn rits los, wat ik toelaat. Als hij inziet dat ik niet tegenstribbel, haalt hij de bandjes van mijn schouders en valt het jurkje om mijn voeten op de grond.

"Relax, baby," fluistert hij als hij met zijn vingers over mijn sleutelbeen strijkt. Ik voel me meer op mijn gemak bij hem, sinds de vakantie waar alles misging. Hij zorgde voor me toen ik ziek was en veroordeelde me niet toen ik ongesteld was. Sterker nog: hij haalde alles wat ik nodig had en verschoonde het bed. Ik schaamde me kapot, maar hij deed alsof hij van niks wist.

Omdat we toen zijn gaan zwemmen en hij me niet gek heeft aangekeken toen ik in mijn bikini stond, weet ik niet meer waarom ik niet gewoon in mijn ondergoed voor hem kan staan. Het is bijna hetzelfde.

"Je vingers zijn zo zacht," fluister ik en hij beweegt zijn vingers over de huid van mijn buik.

"Vind je het fijn?" vraagt hij en ik knik als ik mijn hoofd tegen zijn schouder leg.

"Ja, het is super." Ik zucht en sluit mijn ogen. Zachtjes drukt hij zijn lippen tegen mijn wang en dan lijkt heel mijn lichaam te branden.

"Ik ben zo trots op je, dat je zo snel leert dat ik je alleen maar fijn wil laten voelen en je niks kwaads aan wil doen." Even kust hij mijn lippen.

"Hm.. Ik ben gewoon thuis bij jou of eigenlijk nog beter." Hij pakt zijn shirt van het bed en trekt het dan bij me aan. "Want om je nou als mijn thuis te benoemen, is niet echt aardig. Je bent niet zoals mijn thuis, veel rustgevender en liever."

Ik ga op mijn tenen staan en leg mijn armen om hem heen, mijn neus tussen zijn krullen.

"Ik hou van je," fluistert hij, waarna ik een lange kus tegen zijn lippen zet. Ook dit, heeft ons weer dichter bij elkaar gebracht.

"Ik hou ook van jou," fluister ik hem in. Hij geeft me nog een lange kus en trekt zijn broek uit, waarna ik hetzelfde met mijn panty doe en dan mezelf op het bed laat vallen. Hij komt tegen me aan liggen en legt zijn armen om me heen.

Als ik hem aankijk, zie ik hem gevaarlijk dichtbij zijn om te kussen. Ik kijk in zijn ogen en kan het dan niet laten om dat alsnog te doen. Hij kust me terug en ik ga over hem heen hangen. Het aankomende uur doen we eigenlijk niet veel anders meer..

★~★~★~★

Harry beweegt zijn vingers zacht door mijn haar, waardoor ik langzaam ontwaak uit mijn slaap. Mijn lichaam is zo klein mogelijk om dat van hem gewikkeld. Hij ligt op zijn rug, met zijn hoofd mijn kant op gekanteld. Mijn been ligt om zijn middel en hand tot vuist geklemd op zijn borst.

Love Lessons H.S.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن