Part 25

4.3K 178 11
                                    

Destiny Point Of View

Bij het 5e uur, zit ik geconcentreerd naar de docent te kijken. Het is vrijdag en ik verheug me op het weekend, waar ik met Harry kan afspreken. We hebben alles over de vakantie met zijn familie afgesproken en alles is goed. Morgen gaan we weg, voor een weekje.

Mijn telefoon trilt heel erg in mijn broekzak en ik vraag me af wie het is. Misschien Harry wel. Nu ik aan hem denk, krijg ik nog meer de drang om te kijken.

Na 5 minuten onverstoorbaar trillen, pak ik toch stiekem mijn telefoon. Ik ben veel te bang dat hij wordt afgepakt. Voorzichtig kijk ik en zie ik dat Harry me inderdaad een berichtje heeft gestuurd.

"Ik kan niet meer wachten." Ik frons bij zijn bericht en kijk even naar de docent, die niks doorheeft. Harry heeft me heel de tijd gebeld, vandaar het getril.

"Wat? Ik snap het niet?"

"Aha, stiekemerd. Op je telefoon in de les? ;)"

"Sorry hoor. Jij belt en whatsappt me :$" niemand lijkt door te hebben dat ik hier zo zit, dit gaat me eigenlijk te makkelijk af.

"Ik sta voor je lokaal, kom alsjeblieft naar buiten." Verbaast kijk ik door de ramen naar de gang, maar die zijn te hoog om wat te zien.

"Hoe? Ik heb nog een half uur les."

"Zeg dat je naar de wc moet ofzo." Is hij gek geworden?

"Dat durf ik echt niet."

"Komop babe, op je telefoon in de les.. Dan moet dat ook wel lukken. Al is het maar voor heel even. Ik wacht daarna in de aula tot je klaar bent." Ik zucht in mezelf. Dit is verschrikkelijk. Hij mag ook helemaal niet bij mij op school zijn, ook niet in de aula.

Zonder verder na te denken, steek ik mijn hand op en wacht ik totdat de vrouw het opvalt dat ik wat wil vragen. Ondertussen steek ik mijn telefoon in mijn broekzak.

"Ja, Destiny?" vraagt ze als ze me aankijkt.

"Zou ik even naar de wc mogen?" Er ontstaat een frons in haar wenkbrauwen. Alsjeblieft..

"Zo midden in de les? Kan je niet een half uurtje wachten en in de leswisseling gaan?" Ik voel hoe ik hopeloos ga kijken. Ik wil gewoon naar Harry, dat is alles. Maar dat kan ik haar natuurlijk niet vertellen.

"Dan gaan ze zeuren bij het volgende lesuur dat ze op me moeten wachten met de les beginnen en er wordt nu niks uitgelegd." Ze knikt even en seint naar de deur. Had het smoesje "maar ik ben een meisje" me meer opgeleverd?

"Ga maar." Ik knik en haal opgelucht adem. Snel loop ik naar de deur en loop ik het lokaal uit. Ik kijk om me heen en zie dan Harry staan. Hij wil iets zeggen, maar ik schud mijn hoofd als ik de deur achter me sluit.

Op het moment dat we allebei weten dat er niks meer kan gebeuren, loopt hij op me af en slaat hij zijn armen om me heen.

"Ik heb je gemist," zeg ik zacht met mijn mond dicht bij zijn oor. Ik sta op mijn tenen en loop langzaam en voorzichtig naar achter, zodat we harder kunnen praten zonder dat iemand ons hoort.

"Ik jou ook," zegt hij en ik voel zijn lippen mijn oorschelp zacht raken. Mijn ogen kijken in die van hem en ik leg mijn handen om zijn wangen, voordat ik mijn lippen tegen die van hem aanleg. Hij buigt zich meer naar mij toe en opent snel zijn mond, waardoor ik hetzelfde doe. Ik moet wennen aan het gevoel, omdat het te fijn voelt.

Het overtreft me zo, zijn zachte lippen en de mint smaak van zijn mond. Mijn handen klemmen zijn krullen even fijn, voordat ik terug trek en hem nog een kus geef.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now