Part 39

4K 172 11
                                    

Destiny Point Of View

Rond 5 uur zit ik met een Starbucks frappé java chip op Harry te wachten. Hij is zo ook klaar met werken en dan komt hij hiernaartoe. Ik tik met mijn nagels op de tafel en kijk om me heen, wachtend totdat het moment zal komen waar ik al vanaf zondag naar uitkijk.

De deur gaat open en een slanke jongen met een zwarte skinnyjeans en zwart shirt stapt naar binnen. Ik sta meteen op en loop naar hem toe. Als hij me ziet, loopt hij ook op mij af en sluit hij me op in zijn armen.

"Hey," fluister ik als ik op mijn tenen ga staan en mijn lippen tegen zijn slaap leg.

"Hey babyprincess." Ik kijk hem aan en leg mijn hoofd dan tegen zijn borst. "Ik miste je zo erg," fluistert hij en nu is het zijn beurt om zijn lippen tegen mijn slaap te leggen.

"Ik miste jou ook enorm," fluister ik en ik kijk hem aan. "Ik heb.. Starbucks voor je."

Ik hou zijn beker omhoog en hij pakt hem tevreden. "Bedankt. Daar had ik echt zin in."

Hij glimlacht en geeft me een lange kus. Zijn lippen... Owja, zo zacht zijn ze. Als hij terug wil trekken, leg ik mijn hand in zijn nek en hou ik hem bij me.

"Hm.. Kom, we kunnen dit bij mij thuis zo lang doen als we willen," zegt hij als hij alsnog terug trekt en ik knik als ik zijn hand pak.

"We gaan dus naar jou toe?" vraag ik als ik hem aankijk en hij knikt, slurpend van zijn koffie. "Kan ik thuis nog dingen halen?"

Hij kijkt op me neer en dan voor zich uit. "Heb je het echt nodig?"

"Misschien een tandenborstel en make-up, ja. Ondergoed lijkt me ook wel handig." Hij knikt even.

"Okay, halen we dat eerst en.. Dan kan je je misschien omkleden voor een date?" Hij opent de auto en pakt mijn tas van me over, die hij op de achterbank legt.

"Date?" vraag ik en we lopen allebei naar onze eigen kant van de auto.

"Ja, je weet wel, als in een afspraakje?"

"Ik weet wat een date is," grinnik ik en hij glimlacht.

"Ow, gelukkig maar." Hij knipoogt snel en ik kijk naar hem als hij weer terug naar de weg kijkt. "Maar ga je mee?"

"Tuurlijk ga ik mee." Ik leg mijn hand op zijn bovenbeen en druk een kus tegen zijn wang. Al snel stopt zijn auto en stappen we uit.

"Is Louis thuis?" vraagt hij en ik knik.

"Als het goed is wel." Ik pak zijn hand en glimlach. Het is super hoe hij met mijn familie omgaat. "Pak maar wat je wil, dan kleed ik me om en pak ik mijn tas, goed?"

Hij knikt en ik geef hem een kus, voordat ik naar boven loop. "Dessie!" roept Daisy en ik zak op mijn hurken, waardoor ze net iets groter is als mij en ik haar kan knuffelen.

"Hey liefie," zeg ik als ik haar knuffel. "Wat heb je een mooi jurkje aan," grinnik ik en ze knikt snel.

"Kijk!" Ze draait snel een rondje, waardoor het bol gaat staan en dan kijkt ze me trots aan.

"Wil je mee een jurkje voor mij uitzoeken?" Ze knikt snel en ik zet haar op mijn heup. Ik loop naar mijn kamer en doe de deur van mijn kast dan open. "Geen roze," waarschuw ik haar en ze knikt.

Uiteindelijk kiest ze een donkerblauw jurkje, waar aan de onderkant van de rok kant en diamantjes zit. Ik had hem zo lang niet aangehad omdat het me niet mooi stond, maar nu heb ik meer vorm in mijn lichaam gekregen als 3 jaar geleden.

"Ja, hij is perfect," zeg ik zacht. Niet te chique, niet te normaal. Gewoon: perfect. "Dankje, zusje."

Ik geef haar een kus en ze knuffelt mijn middel. Vlug doe ik nog wat extra mascara op en mijn foundation bijwerken.

Love Lessons H.S.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora