Part 54

3.9K 147 6
                                    

Destiny Point Of View

"Na datgene wat je al weet," grinnikt hij een beetje en hij legt zijn hand op mijn bovenbeen, waardoor mijn been gaat gloeien. "Toen gingen we douchen en daarna zijn we eigenlijk meteen in bed gekropen, zonder nog over kleren na te denken."

Ik knik voorzichtig en hij glimlacht lichtjes, voordat hij ijverig verder poetst en dan is hij klaar. Hij spoelt mijn tandenborstel af en ik spuug alles wat overblijft uit.

"Snap je?" vraagt hij en ik knik. "Ik hoop niet dat je anders naar me bent gaan kijken ofzo, want ik was ook dronken en ik liet me een beetje gaan. Misschien was ik iets te opdring-"

"Niet doen, Harry," onderbreek ik hem en ik knuffel zijn slanke middel. Hij legt zijn armen om mijn nek en drukt een kus tegen mijn voorhoofd. "Als ik het niet had gewild, had ik het niet gedaan. Je hebt niks verkeerd gedaan."

Ik kijk hem even aan en hij wrijft met zijn duim over mijn voorhoofd. "Het is gebeurd en we kunnen het niet meer terug draaien," fluister ik en hij zet zijn kin op mijn hoofd, opnieuw een schild vormend tegen alle slechte dingen die me nog gaan overkomen. "Al zou ik het niet willen."

Ik druk kusjes tegen zijn borst en leg mijn handen op zijn onderrug. "Rust vandaag uit, ik wil je niet ziek zien en ik weet dat je hoofdpijn hebt," zegt hij en ik knik.

"Jij ook," zeg ik met mijn hoofd nog steeds in zijn borst. Hij knikt en wrijft over mijn schouders. "Zal een bad ons niet goed doen?"

Hij knikt opnieuw en kijkt me dan aan. "Wil je dat? Met mij?"

Ik knik voorzichtig en knuffel me tegen hem aan. Hij grinnikt en drukt een kus tegen mijn voorhoofd.

"Laten we dat dan maar gaan doen." Hij loopt de trap af met mij achter hem aan.

Na een kwartiertje zitten we samen in bad. Ik zit tussen zijn benen en hij kiepert telkens warm water over mijn hoofd heen, wel zodat er geen water in mijn ogen komt. Mijn hoofd ligt tegen zijn schouder en ik speel met zijn natte krullen.

"Zelfs als het nat is.. Krult het," zeg ik als ik bewonderend naar zijn krullen kijk en hij drukt grinnikend een kus tegen mijn wang. Ondanks alles van vandaag, voelt het goed om naakt tegen hem aan te liggen. Dit is hoe ik ben en eruit zie zonder al die toevoegingen. Wat hij nu zit, ben ík. Niet een huidkleurig laagje op mijn gezicht en geen losse kleren omdat ik anders bang ben dat je mijn buikje ziet.

Alleen maar mijn lichaam. Het laat me dan ook goed voelen dat hij niks onaardigs zegt en gewoon naar me kan kijken als iets moois, niet als iemand om af te kraken. Kwetsbaarder kan ik me niet opstellen en hij kraakt me niet eens af. Hij weet alles over me en alsnog doet hij niet lullig.

Onder water pak ik zijn hand en wrijf ik er met mijn duim overheen. Hij kijkt me aan en leunt dan met zijn hoofd tegen dat van mij.

"Nog hoofdpijn?" vraag ik zacht en ik wrijf met mijn vrije hand over zijn voorhoofd.

"Het gaat wel," mompelt hij en ik knik, voordat ik een kus tegen zijn wang aanzet.

"Ik hou heel erg veel van je," fluister ik en hij geeft me glimlachend een kus.

"Ik hou ook heel erg veel van jou."

★~★~★~★

Nog een paar dagen in de normale schoolweek bleef ik thuis. Mijn moeder regelde alles met school over nieuwe klas enzo en zorgde ervoor dat ik bij Niall in de klas zat. Ik heb een paar keer met Harry afgesproken en op zaterdag sliep ik nog bij hem, maar daarna niet meer. Nu is het donderdag en tijd om naar school te gaan.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now