Part 67

3.6K 145 14
                                    

Harry Point Of View

Ik zie wel dat haar vingers trillen, dat ze moeilijk ademt en ze haar ogen dicht houdt om niet te huilen. Het klote is alleen dat ik niet weet wat ik moet doen. Normaal kan ik er wel mee omgaan als ze huilt en kan ik haar troosten, maar nu huilt ze niet. Hoe ga ik haar soepel uitleggen dat ik wel zie dat er iets mis is?

"Je cola," fluister ik zacht als ik haar haar glas geef, maar ze schudt haar hoofd alleen en verbergt haar gezicht in haar handen.

"Hoeft niet," fluistert ze en ik zucht als ik haar glas weer terug zet. Nu is het nog te vroeg om haar te confronteren met haar verdriet, dan gaat ze alleen maar meer in haar droevigheid zitten.

Als haar telefoon oplicht, weet ik dat er niet naar moet kijken, maar ik kan mezelf niet tegenhouden. Ik herken de naam van een van die meisjes uit haar oude klas, die haar altijd pestte. Ze reageert op een foto. Dat is het dus.

Ik sluit mijn ogen en klem haar in mijn armen, mijn hand om haar hoofd heen. Ze kruipt nog dichter tegen me aan en ik druk een kus tegen haar haren. Nu ik dit weet, moet ik er al helemaal wat aan doen, maar wat?

Na een paar minuutjes schokt haar lichaam en verlaten snikken haar mond. Ze kan zich niet meer groot houden, net als mij.

"Sh.." fluister ik zacht en ik zet mijn kin op haar hoofd. "Rustig.. Je mag best huilen, het is goed om een keertje te laten gaan."

Ze knijpt in mijn shirt en schokt opnieuw. Haar tranen komen steeds sneller en ik wil haar steviger vast houden, maar dat kan niet. Ze is al zo stevig tegen me aan geklemd, dat ze niet meer dichterbij kan komen.

"Baby pinguïn.." fluister ik zacht en ze kijkt me aan. Haar ogen zijn rood en haar handen trillen als ze onder haar ogen veegt. Ik pak haar handen vast en druk er zachte kusjes op. "Wat is er?" vraag ik zacht en ik kijk haar aan. Haar onderlip trilt en ze klemt haar ogen dicht.

Ik til haar op en zet haar op mijn schoot, haar benen om mijn middel. Haar lichaam is koud, waardoor ik haar wat probeer op te warmen door mijn handen over haar benen te laten gaan.

Het is misschien gemeen om haar te vragen om te vertellen wat er is, maar ik wil dat ze het me zelf vertelt. Misschien is er wel iets wat ik niet weet.

"Ze zijn weer begonnen," mompelt ze, voordat ze haar armen om mijn nek legt en haar neus tegen mijn haren aan drukt. "Ze reageerde allemaal.. Kut dingen op onze foto."

Ik knik, dat dacht ik al. "Je hoeft echt niet om ze te huilen," zeg ik zacht en ik wrijf over haar haar. "Niet vergeten wat ik heb gezegd, he? Schoonheid zit van binnen."

"Weet ik.." mompelt ze verdrietig en ze kijkt me aan.

"Mag ik het lezen?" Ze bijt even op haar lip, maar knikt dan en geeft me haar telefoon. Ik wrijf over haar rug en ze legt haar hoofd tegen mijn schouder.

Het enige wat ik lees zijn onaardige berichtjes en een soort van ruzie, tussen die irritante meiden en Niall. Hij neemt het op voor ons, wat ik super vindt van hem.

"Niall heeft je gewhatsappt," zeg ik zacht en ik kus haar voorhoofd.

"Ow.." mompelt ze en ik open het berichtje. Ze heeft niks voor me te verbergen, en dat blijkt weer.

Niall is vooral bezorgd ofdat alles wel goed gaat, omdat die meiden zo irritant doen. Ik stuur een berichtje dat alles goed gaat, blokeer alle bitches op insta en zet haar account op privé. Daar zijn we ook van af.

"Het is goed," zeg ik zacht tegen haar en ik leg haar telefoon naast me op het bed.

"Hm?" mompelt ze slaperig en ik veeg over haar wangen. Haar tranen zijn al weer opgedroogd.

Love Lessons H.S.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ