Part 36

4.4K 178 54
                                    

Destiny Point Of View

Bij Harry doen we niet veel meer als knuffelen en films kijken. Het is weer een keer echt genieten en relaxen. Zijn moeder is vooral heel erg lief, ook tegen mij.

Vandaag komt mijn familie terug en ik voel dat ik het aan kan. Tijd alleen met Harry heeft me sterk gemaakt. Even was alle stres weg en kon ik me weer beter voelen.

"Ga je met me mee?" vraag ik als ik mijn hoofd tegen Harry's borst laat leunen.

"Natuurlijk ga ik met je mee. Heb je je koffer ingepakt?" Hij wrijft over mijn rug en ik knik. "Okay, ik pak hem wel even en dan kunnen we gaan."

Hij geeft me nog snel een kus en rent dan de trap op. Ik loop naar de woonkamer, waar zijn zus en moeder zitten.

"Super bedankt dat ik hier mocht blijven," zeg ik zacht en Anne staat op.

"Geen dank, sweetie. Het was heel erg gezellig. Harry heeft het echt heel erg leuk met je en dat is ook de reden waarom het zo goed loopt." Ze knuffelt me en ik ruik haar parfum, die altijd in dit huis hangt.

"Hij maakt me echt gelukkig. Ik ben blij dat ik hem heb ontmoet," zucht ik. Wat is er mis met me dat ik zo eerlijk ben?

"Ik ben ook blij dat je hem hebt ontmoet," grinnikt ze. "Kom je snel weer?"

Ik knik en trek terug uit de knuffel. Als Harry de trap afkomt, kijk ik om en glimlach ik naar hem.

"Veel succes thuis." Ik glimlach naar haar en bedank haar nog een keer dat ik hier mocht blijven. Na een paar minuutjes zitten Harry en ik in de auto en rijden we naar mijn huis.

"Heb je nog wat afgesproken met je werk?" vraagt hij als hij me aankijkt.

"Mijn rooster staat op de site, maar ik ben te lui om te kijken. Ik wil het ook eigenlijk niet weten.." zucht ik als ik mijn hoofd tegen zijn schouder leg en mijn ogen sluit.

"Toch maar kijken.. Misschien wordt je wel ontslagen als je niet komt." Ik knik en pak meteen mijn mobiel om te kijken.

"Dinsdag, woensdag en vrijdag.. Dus we kunnen morgen nog afspreken?" Hij knikt en glimlacht naar me.

"Afgesproken. Haal ik je op bij je school." Ik glimlach en plant een kus tegen zijn wang. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en wrijft even, voordat hij de oprit van mijn huis oprijdt. De 2 auto's van mijn ouders staan er al.

"Hopelijk zijn ze al wat langer thuis, anders is het nu facking druk," zucht ik en Harry klopt even op mijn knie.

"Rustig maar. Komt wel goed. Blijf gewoon bij me, goed?" Ik knik en geef hem een kus. We stappen allebei uit de auto en lopen het huis in, nadat we de deur hebben open gedaan.

Geschreeuw komt van boven en Harry zet mijn koffer in de hal. Mijn moeder komt uit de woonkamer en geeft me niet eens een blik, ook al weet ze dat we hier staan. Mijn vader loopt achter haar aan en kijkt me wel aan.

"Thank god, je bent er," zucht hij en hij trekt aan mijn moeders shirt, zodat ze met hem meeloopt, maar dat doet ze niet. Dan loopt hij alleen naar me toe en geeft me een knuffel. Geen knorrig of geïrriteerd gezicht? Dat is nieuw.

"Destiny!" Louis komt de trap afgerend en knuffelt me stevig. "Mijn kleine zusje!" Ik grinnik en hij drukt een kus tegen mijn voorhoofd. "Alles goed?"

Ik knik en glimlach naar hem. Op mijn moeder na, gaat het goed. "Is je vriendin er nog?" vraag ik en hij schudt zijn hoofd.

"Die van Kelvin ook niet en die ga je voorlopig ook niet meer zien." Hij grinnikt en schudt zijn hoofd dan.

"Hoezo dat?" vraag ik als ik Harry's hand stevig vasthou.

Love Lessons H.S.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon