Part 81

3.2K 128 4
                                    

Destiny Point Of View

Al een paar weken ben ik bij Harry thuis. Ik ben een paar keer gaan werken, hij een paar keer en we zijn ook naar mij thuis gegaan, om daar soms een paar nachtjes te slapen. Het klinkt gek, maar ik word gek van telkens heen en weer gaan. Een eigen huisje zou veel makkelijker zijn... Ik vind mezelf er alleen te jong voor, ook niet gek denk ik.

"Waar wil je naartoe op vakantie?" vraagt Harry als hij zijn computer pakt en ik haal mijn schouders op. "Daar heb ik niks aan, baby pinguïn."

Hij wrijft glimlachend over mijn hoofd en ik leg mijn armen onder mijn hoofd, mijn lichaam op mijn buik naast dat van Harry, die rechtop zit op zijn bed met zijn rug tegen de achterkant van het bed.

"Je wilde toch naar Rome?" vraagt hij zacht en ik knik even.

"Ja, dat lijkt me wel leuk." Hij glimlacht en legt zijn hand dan in mijn haar.

"Alleen, toch?"

"Als we naar Rome gaan wel, andere steden maakt me niet super veel uit. Maar moet je bedenken dat we in een stad van de liefde zijn, en dat er dan ineens een stuiterbal genaamd Niall ons moment komt verpesten, of de foto's." Harry grinnikt en knikt.

"Ja.. Laten we dat niet doen." Hij kijkt me even aan en ik sluit mijn ogen vredig, waarna zijn duim de vorm van mijn wenkbrauw volgt.

"Samen naar Rome?" vraagt hij en ik knik.

"Als ik dat kan betalen... Ik verwacht op dit moment niet echt een zakcentje van mijn ouders." Harry wrijft rustgevend door mijn haar en houdt even stil, waardoor ik ga denken. "Ik heb eigenlijk geen geld voor een duur hotel of zo iets," zeg ik zacht.

"Mijn moeder kan je wel wat voorschieten," zegt hij zacht en ik schud mijn hoofd.

"In het rood staan bij je schoonmoeder.. Harry, je weet dat ik niet zo ben." Ik kijk hem aan en hij schudt zijn hoofd.

"Dat is waar.." Hij zucht even.

"Ik zal het geld van mijn studie moeten gebruiken." Hij schudt opnieuw zijn hoofd.

"Nee, tuurlijk niet. Dat wil ik echt niet. Het is maar een vakantie, we sparen wel en dan gaan we volgend jaar want ik wil echt niet dat je je studie geld gebruikt." Ik zucht en kijk van hem weg.

"Maar ik had zo veel zin om op vakantie te gaan," zucht ik en ik pak zijn hand vast, waarbij ik over zijn duim wrijf met die van mij.

"Ik ook... Maar het kan niet. We zijn al 2 keer dit jaar op vakantie gegaan, dat is toch goed?" Ik knik voorzichtig en hij klapt zijn laptop dicht, voordat hij bij me komt liggen. "Weet je wat leuk zou zijn?"

"Hm?" vraag ik en ik wrijf over zijn wangen. Hij glimlacht en drukt een kus tegen mijn lippen.

"Naar een pretpark gaan met Niall en Liam," glimlacht hij en ik knik.

"Ja.." Hij legt zijn arm om me heen en wrijft over mijn onderrug. "Dat kunnen we wel doen."

"Zal ik Niall bellen?" Ik knik en hij pakt zijn telefoon van het nachtkastje af, waarna hij op zijn rug gaat liggen. Ik rol me tegen hem op en leg mijn hoofd tegen zijn schouder, zijn arm om mijn schouders.

Hij praat tegen zijn telefoon en ik speel met zijn bloesje, dan vooral de knoopjes. Zijn lichaam trilt als hij praat en ik luister ernaar. Het klinkt altijd zo fijn. Zijn stem klinkt fijn.

"Morgen?" vraagt hij dan en ik ga gewoon verder met kriebelen, maar als hij het nog een keer vraagt weet ik dat hij het tegen mij heeft.

"Ow, morgen?" vraag ik dan en hij knikt grinnikend. "Ja, moet wel goed zijn."

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now