Part 65

3.7K 150 13
                                    

Harry Point Of View

Ze kan zo verschrikkelijk slecht tegen alcohol en daarom was het ook slim om maar 1 shotje te nemen en verder cola. Ik dronk nog wel wat, maar stopte toen ze me vertelde dat ze liever niet had als ik meer dronk.

Haar hand glijdt onder mijn jasje en ik kan de koudheid ervan voelen, door mijn bloesje heen. Als ik opkijk van mijn voeten, naar haar gezicht, zie ik haar tanden klapperen.

"Hey, je mag het best zeggen, als je het koud hebt," zeg ik zacht en ik trek mijn jas uit, waarna ik hem bij haar aantrek. Ze heeft het altijd heel erg snel koud, vooral haar voeten, ook al heeft dat nu geen toepassing.

"Nee, het gaat wel," zegt ze als ze mijn jas weer uittrekt, maar ik hou haar tegen.

"We zijn er al bijna, hou maar om," zeg ik zacht en ik wrijf over haar rug. Ze kijkt op naar mij en zucht. De koelte voel wel goed aan mijn warme lichaam.

Na een paar minuutjes komen we aan bij ons vakantie huis en ben ik verrast als ik de tv aan hoor staan. Zouden mijn moeder en zus niet al lang moeten slapen?

"Bedankt," zegt ze zacht als ze mij mijn jas geeft en ik geef haar een kus, voordat ik de jas ophang.

"Geen dank, baby pinguïn," glimlach ik. Ze merkt nooit dat ze bloost, maar ik zie het altijd wel. Vooral als ik haar zo'n bijnaam geef, bloost ze alleen nog maar meer. "Mam?" vraag ik.

"Ow, hey liefje."

"We gaan slapen," meld ik haar en ik pak Destiny's hand, waarna ik haar mee neem naar boven. We zitten op dezelfde verdieping als mijn zus, alleen mijn moeder slaapt beneden.

Destiny trekt aan haar jurkje om de rits los te maken, maar het lukt niet. Ik loop naar haar toe en haal haar handen uit haar nek, daarna maak ik haar rits los en druk ik zachte kusjes in haar nek. Op haar armen ontstaat kippenvel, waardoor ik glimlachend mijn lippen dieper in haar nek verberg.

"Je bent dronken," vertelt ze mij en ik grinnik.

"Daar is wat meer voor nodig, om mij dronken te krijgen." Ik laat de bandjes van haar schouders afglijden, waardoor ze tegen me aan leunt en haar prachtige lichaam wordt ontbloot.

Ze sluit haar ogen en legt haar handen om mijn nek. Mijn handen verkennen de zachte huid van haar buik en mijn lippen haar sleutelbeen.

"Ik ben nog ongesteld," zegt ze zacht en ik knik.

"Dat weet ik, maar niet meer zo erg toch?" Ze schudt haar hoofd en ik grinnik.

"Morgen zal het over zijn." Ik knik en wrijf alsnog over de huid, net boven haar slipje. Ze knijpt in mijn krullen en krult haar tenen, wat een goed teken is. Ik maak haar helemaal gek, en dat ze hier staat in alleen haar ondergoed, doet mij zeker ook goed.

Ik sabbel zacht op de huid van haar nek, waardoor er een plek ontstaat. Ik kan hem nog niet zien, maar het is overduidelijk. Zachtjes laat ik mijn vingers over de stof van haar slipje gaan, waardoor ze hijgt. Ze ziet het altijd als iets beschamend, maar zo denk ik er niet over.

"Harry.. Waarom doe je me dit aan als het niet gaat?" fluistert ze zacht, met haar lippen dicht bij mijn oor.

"Omdat het wel gaat," fluister ik geruststellend terug. "Ik weet dat je ongesteld bent, maar dat maakt niks uit," stel ik haar gerust.

"Iew," zegt ze zacht en ik grinnik, voordat ik haar lippen zoen.

"Niks 'iew', het is jouw lichaam, weet je nog? Een beetje bloed maakt echt niet uit hoor."

★~★~★~★

Langzaam beweegt haar vinger over mijn borst, naar mijn sleutelbeen en mijn kaak. Ik voel elk deel wat ze aanraakt en overal waar ze kriebelt.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now