Part 34

3.8K 177 9
                                    

Destiny Point Of View

Zoals mijn moeder zei: we gaan vandaag zwemmen. Ik heb mijn bikini onder mijn kleren aan, al denk ik toch niet dat ik ga zwemmen. Het is verschrikkelijk weer, dus zonnen kan ook niet.

Harry houdt mijn hand stevig vast als we naast elkaar in de auto zitten. Ik kijk naar hem als hij naar buiten kijkt en leg mijn hoofd dan tegen zijn schouder. Zijn duim beweegt zich over die van mij heen.

Als we er zijn, lopen we met z'n alle naar het gebouw toe. Een sterke chloorgeur komt me tegemoet als de deuren van het zwembad open gaan. Mijn ouders betalen en dan lopen we door naar de kleedhokjes.

"Kom Harry," zeg ik als ik hem mee in een hokje sleep en de dodelijke blikken van mijn ouders negeer. Ze dwingen me bijna hiermee naartoe te nemen, dan doe ik gewoon wat ik wil.

Harry lijkt het niet eens te merken en stapt achter me aan naar binnen. Ik trek mijn shirt en mijn broek uit en hang dan een badhanddoek over mijn schouders, zodat je mijn lichaam minder goed ziet. Harry trekt zijn zwembroek aan en kijkt dan naar me.

"Alles goed?" vraagt hij en ik knik. "Het warme water zal je ook wel goed doen, babe."

Ik haal mijn schouders op en leg mijn hoofd tegen zijn warme borst. Hij klemt zijn armen om me heen en drukt een kus tegen mijn voorhoofd. Als hij terug trekt, laat ik mijn armen meteen weer om mijn lichaam zakken zodat je niks ziet van mijn lichaam.

"Kom, de rest is al klaar denk ik," zegt hij als hij het hokje opent en achter me aan loopt naar de kluisjes. We leggen alles erin en gaan dan naar het zwembad. Louis springt er meteen in, net als mijn zusjes. Mijn ouders lopen naar de sauna. Uiteindelijk zijn Harry en ik de enige die niet zwemmen.

"Je hoeft niet bij me te blijven, ik heb er zelf voor gekozen om niet te gaan zwemmen. Daar moet jij echt niet onder lijden." Ik leg mijn handdoek over een stoel heen en klem dan de handdoek van Louis om mijn lichaam.

"Ga anders gewoon aan de rand van het bad zitten?" Ik haal mijn schouders op en knik. Hij duikt het water in en ik loop achter hem aan. Voor het eerst zonder handdoek. Voorzichtig ga ik aan de rand zitten en laat ik mijn benen in het water zakken.

Harry zwemt nog even naar me toe en geeft me een kus. "Oh my god, je haar," lach ik en ik kriebel er met mijn vingers doorheen.

"Dat zegt iedereen altijd," zegt hij als hij van me weg zwemt en zich bij Louis en de rest voegt. Ik kijk naar het water voor me en dan naar Harry die plezier heeft met mijn familie. Ik ben hem zo dankbaar dat hij zo goed met ze kan omgaan.

"Got ya!" roept Kelvin hard, voordat hij me ruw het water induwt. Ik kom snel weer boven, omdat ik zo kwaad ben en omdat ik bijna stikte onder water.

"Destiny!" roept Harry en hij zwemt snel naar me toe. Het voelt alsof ik elk moment in tranen kan uitbarsten.

"Vieze vuile klootzak dat je bent!" schreeuw ik door het zwembad heen naar Kelvin en hij lacht.

"Stel je niet zo aan, kippetje." Ik kruip het bad uit, nog voordat Harry bij me is, en loop naar de handdoeken.

"Wat ga je doen?" vraagt Harry als hij ziet dat ik al mijn spullen bij elkaar pak.

"Niks," snauw ik en ik ruk mijn pols uit zijn hand als hij me probeert tegen te houden van weglopen.

"Serieus, Destiny. Wat ga je doen?"

"Ik heb je toch net verdomme ook al gezegd dat ik niks ga doen?!" roep ik opnieuw en ik loop van hem weg. "Tenminste: niks wat iemand hier op deze wereld aanstaat."

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now