Part 71

4.3K 154 10
                                    

Destiny Point Of View

Genieten van zijn lichaam is denk ik nu het beste. Hij kust me langzaam en beweegt zijn heupen, waardoor ik me in moet houden om hem niet te smeken om verder te gaan.

"Wil je het echt?" vraagt hij en ik knik.

"Ja, babyboy. Jij bent degene waar ik van hou en wie ik mijn maagdelijkheid wil geven," zeg ik zacht en ik wrijf over zijn kaak.

"Dat is pas een echt antwoord." Ik grinnik en trek het laatje naast mijn bed open, waarna ik hem een condoom geef. Hij doet het voorzichtig om en komt dan weer over me heen hangen, zijn lippen tegen die van mij. "Je moet het zeggen als het te veel pijn doet, dat wil ik echt niet."

Ik knik voorzichtig en sluit mijn ogen. Hij pakt allebei mijn handen en verstrengelt onze vingers stevig. Als hij langzaam in me gaat, voel ik pijn, maar het is niet zo erg als ik had gedacht. Ik laat mijn adem langzaam ontsnappen en voel dan Harry's lippen bij mijn sleutelbeen.

"Knijp in mijn handen, dat helpt tegen de druk," zegt hij zacht en ik doe wat hij zegt. Ik knijp zo hard als ik kan en kreun als hij langzaam zijn heupen beweegt. "Gaat het?" hijgt hij en ik knik.

"Ja het voelt.. Fijn.." zeg ik zacht. Hij glimlacht tegen mijn warme huid en wrijft met zijn duimen over die van mij. Ik knuffel mijn hoofd in zijn nekholte en kreun dan zacht. Het is onbeschrijfelijk hoe gek het voelt, maar tegelijk verschrikkelijk fijn. Als het samen met Harry is, vind ik het al snel goed.

Hij laat voorzichtig mijn ene hand los, zodat hij mijn lichaam daarmee kan aanraken. Ik klem mijn hand in zijn haar en trek er even aan, waardoor hij gromt.

Voorzichtig gaat hij steeds sneller, waardoor ik het gekke gevoel al bijna niet meer heb. Hij beweegt zijn duim snel bij mijn fijnste plekje en dan voel ik opnieuw mijn lichaam helemaal aaspannen. Zijn lippen raken die van mij vurig en ik kreun zijn mond in, terwijl hij bij mij hetzelfde doet en zelf ook klaar komt.

Ik pak zijn hand stevig vast en verstrengel onze vingers opnieuw. "Harry.." mompel ik en hij bij zacht in mijn lip.

"Baby pinguïn.." Ik zucht en kijk hem dan aan. Zijn haar valt alle kanten op, behalve de goede. Ik haak het achter zijn oor zodat ik zijn lieve gezicht beter kan zien en druk dan nog een lange kus tegen zijn lippen. "Dat was fantastisch."

Hij komt naast me liggen en laat me tegen hem aankruipen. Ik zet mijn kin tegen zijn borst en mijn arm om zijn middel.

"Hoe voelde het voor jou?" vraagt hij zacht en hij kriebelt met zijn vingers door mijn haar. Ik glimlach verlegen en leg mijn hoofd schuin tegen zijn borst, zodat ik hem niet aan hoef te kijken.

"Fijn," zeg ik dan eerlijk. "Het was wat ongemakkelijk en eerst deed het wel pijn, maar het was fijner als ik had gedacht."

"Hm.." mompelt hij en hij drukt een kus tegen mijn haren. "Ik ben blij dat ik dit moment met jou mocht delen."

Ik knik en wrijf met mijn vingers over zijn tattoo's. Hij pakt mijn kin voorzicht vast en draait mijn hoofd zijn kant op. Ik kijk even in zijn groene ogen, maar druk dan een lange en zachte kus tegen zijn lippen.

"Ik ben ook blij dat ik het met jou mocht delen." Ik zucht en wrijf dan even over zijn schouder, waar een laagje zweet op staat.

Hij trekt mijn hoofd weer tegen zijn borst en zijn kin op mijn hoofd, waardoor hij opnieuw een schild vormt voor alle slechte dingen die me nog gaan overkomen.

Ik sluit mijn ogen rustig en luister naar zijn hart wat klopt. Het gaat nog steeds snel, maar hoe langer ik hier lig, hoe meer het tot rust komt. Voorzichtig kriebel ik met mijn vingers over zijn middel en over zijn ribbenkast.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now