Part 24

4.7K 194 25
                                    

Destiny Point Of View

De volgende dag met gym, kleed ik me met een brok in mijn keel om. Ik haal mijn joggingbroek over mijn benen heen en hou mijn ogen op de muur gericht, waar mijn gezicht naartoe gekeerd is.

Hoe vaak Harry gister ook heeft gezegd dat ik mooi ben zoals ik ben, maar nu begin ik me toch behoorlijk lelijk te voelen.

"Toch een vriendje?" vraagt dezelfde bitch als de vorige keer en ik doe alsof ik het niet hoor, door een shirt over mijn hoofd te trekken en mijn wereld af te schermen. Het lukt me niet goed genoeg, want ze duwt tegen mijn hoofd zodat ik opkijk.

"Blijf van me af," zeg ik en ik kijk haar aan. Iedereen om me heen giechelt stom, waardoor ik besef hoe dom het klonk en er tranen in mijn ogen ontstaan. Ik pak snel mijn sleutels en telefoon en vlucht de kleedkamer uit. Net als de vorige keer, kom ik Niall tegen.

"Hey," zegt hij als hij mijn pols pakt en ik draai me naar hem toe. "Alweer?" is het enige wat hij vraagt en ik knik.

"Ja, alweer." Ik zucht en hij schudt even zijn hoofd.

"Het slaat zo nergens op." Hij zucht en ik haal mijn schouders op. "Er valt ook zo weinig tegen te doen, snap je?"

Ik knik een beetje en zie iedereen langs ons lopen. "Ga maar snel. Ik overleef het wel," zucht ik en hij schudt zijn hoofd. "Niall, ga nu alsjeblieft weg. Ik verpest je imago hier op school."

"Alsjeblieft, Destiny. Ze vinden me aardig voor wie ik ben, of ze kunnen het bekijken. Ik ga echt liever met iemands aardigs om als met die bitches hoor. Je bent een van mijn beste vriendinnen, die komen boven alles te staan." Hij trekt me in een knuffel en deze voelt beter als de vorige. Deze is om me te beschermen en daarbij, ziet hij me als een vriendin en niet meer. Die zoen was een fout, dat weten we allebei.

"Bedankt," zeg ik als ik hem loslaat en hij glimlacht naar me.

"Geen dank, laten we naar de gymzaal gaan." Ik knik en hij loopt voor me uit. De klas van Niall en mij voetballen in dezelfde zaal en ik kijk verbaast op.

"Samen gym?" vraag ik en hij haalt zijn schouders op.

"Blijkbaar." Hij rent als een gek achter de bal aan en ik ga grinnikend op een bank zitten, kijkend hoe de goedlachse ier door de gymzaal rent.

★~★~★~★

Gym was niet zo verschrikkelijk als anders, omdat niemand wat tegen me zei, behalve Niall. Uiteindelijk gingen we badmintonnen en zaten Niall en ik samen in een team. We lachten ons kapot omdat we zo slecht waren.

"Hey babe, zin om af te spreken?" vraagt Harry via whatsapp en ik typ een nieuw bericht als ik de Starbucks inloop.

"Sorry :( ik moet werken en daarna super veel huiswerk maken.." Het voelt nooit goed om Harry af te zeggen, maar vandaag al helemaal niet. Ik heb een paar uur met Niall doorgebracht, maar niet met Harry.

"Ow.. Jammer :( wanneer kan je weer wel?"

"Ik heb geen idee, morgen moet ik op mijn zusjes passen en vrijdag heb ik een toets van frans, dus donderdag kan ook niet :(" Ik zucht. Wanneer zal ik Harry weer zien?

"Aah nee he :( als ik dit wist, had ik gister beter afscheid genomen."

"Het meest klote is dat we zo ver van elkaar afwonen. Je kan niet voor een half uurtje naar me toe komen of ik naar jou." Ik knoop mijn schort om. Als ik niet op mijn werk was geweest, had ik hem gebeld om zijn stem te horen.

"Ik weet het.. Gelukkig bestaat er zoiets als weekend ;)"

"Je hebt gelijk :) ik moet nu gaan want moet werken x"

Love Lessons H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu