Part 63

3.5K 165 22
                                    

Yesss!!! Dit verhaal staat vandaag op #1 in fanfiction!! Super bedankt allemaal! Daarom vandaag een extra hoofdstukje, en omdat mensen dat graag wilde ;) xx ly!!! Enjoy!!

Destiny Point Of View

"Hierzo, wat geld. Kijk maar wat je er mee doet. Al koop je er alleen maar Macdonalds van, maakt mij niet uit. Veel plezier, liefjes," zegt Harry's moeder als ze een kus tegen zijn wang drukt een hem wat geld geeft. Nouja, haar definitie daarvan. Het is super veel om het "wat geld" te noemen. Kreeg ik maar soms "wat geld" van mijn ouders.

Harry pakt mijn hand en we zeggen zijn moeder en zus gedag. Hij kent deze stad heel erg goed, dus hij weet precies waar we naartoe moeten. Ik vind het allemaal wel spannend, in een onbekende stad.

"Waar eerst naartoe?" vraag ik en ik kijk op naar hem.

"Hm.. Gewoon een beetje rondkijken." Hij wrijft met zijn duim over die van mij en drukt een kus tegen mijn voorhoofd. "En..."

"En wat?" grinnik ik.

"En ik wil je in een yogabroek zien," glimlacht hij trots en ik kijk hem aan.

"Hoe kom je daar nou weer bij?" grinnik ik verlegen en hij kijkt mij terug aan.

"Dat zal je fantastisch staan." Ik rol mijn ogen. "Vooral met jouw goede kontje."

Ik bloos en kijk voor me uit. Hij knijpt even in mijn hand en verstrengelt onze vingers dan.

"Daar?" vraagt hij en hij wijst naar de H&M. Gelukkig niet al te duur en goede kleding. Ik knik en loop met hem naar binnen. We kijken een beetje rond.

"Ik ben wel blij dat ik nu niet meer die bitches hoef te zien," zeg ik zacht als ik door een paar shirtjes heen kijk en dan naar Harry. Hij knikt en legt zijn arm om mijn middel.

"Ja klopt.. Ik haatte het altijd zo om je zo ongelukkig te zien." Hij gaat dichter tegen me aanstaan en drukt een kus tegen mijn slaap. Het verschil in ervaring tussen ons is nog steeds groot. Hij gaat tegen me aanstaan, maar ik durf dat nooit zo goed. Het is niet bewust.

"Hopelijk zie ik je nooit meer zo," zegt hij zacht en ik kijk hem aan. Een zucht rolt over mijn lippen en hij wrijft over mijn hoofd.

"Ik wil ook niet meer zo zijn. Nu pas besef ik hoe erg eenzaam ik was. Ik sloot jou ook best wel af, vergeleken met nu." Ik loop door naar het volgende rek om hem niet aan te hoeven kijken en hij volgt me. "Jij kwam telkens naar mij toe en nu wil ik dat het meer wederzijds word."

Ik zucht opnieuw, het voelt nu alsof ik hem toen niet leuk vond. "Het was vooral moeilijk om te beseffen dat je me echt leuk en aardig vond, snap je? Ik vond jou altijd al leuk, maar dat jij mij ook leuk vond.."

Hij knikt en wrijft over mijn heup. "Het was moeilijk voor je, dat snap ik."

"Thuis was het al druk genoeg, dus waarom zou ik nog naar buiten gaan?" Ik kijk hem aan en hij knikt voorzichtig.

"Ik hoop gewoon dat je er anders over gaat denken, je leven anders inrichten." Ik knik en hij geeft me een klein kusje.

"Dat sowieso." Hij glimlacht en trekt me dan mee naar een rek, waar sportkleding hangt. Heel ander onderwerp, gelukkig maar. Ik werd alweer een beetje gek van dat zielige gedoe. Dat wil ik gewoon niet meer.

"M?" vraagt hij en hij kijkt me aan. Ik knik voorzichtig en hij kijkt door de rekken. "Deze zwarte is het mooist."

Hij pakt er een uit het rek en geeft hem dan aan mij, die ik over mijn arm hang. Ik moet en zal hem passen volgens hem.

Love Lessons H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu