Part 45

3.9K 156 21
                                    

Destiny Point Of View

"Allerliefste baby pinguïn,

1 maand samen, wat is het snel voorbij gegaan. Ik weet nog goed dat ik voor het eerst jouw ouders zag en het bijna in mijn broek deed. Je zei dat je een druk gezin had en dat is ook zo.

In die ene maand is er zo veel gebeurd. Samen op vakantie gaan was nog het heftigst, ook al ging dat niet zo goed. Ik denk dat we dat probleem goed hebben opgelost. Het was slim van je om een keer voor jezelf te kiezen en niet voor iemand anders.

In die ene maand ben ik zo veel over je te weten gekomen. Jij kent mij als geen ander. We kunnen altijd zo open naar elkaar toe zijn en ik weet dat als ik een schouder nodig heb om op te huilen, ik altijd naar jou kan. Je weet toch ook dat jij altijd bij mij terecht kan?

In die ene maand heb je zo veel verschillende kanten van jezelf laten zien. De kwetsbare kant kwam vooral naar boven en ik weet dat ik die te zien kreeg omdat je vooral moe bent van de zware wereld om je heen. Ook daarom was het goed dat je voor jezelf koos. Je bent een sterk en lief meisje, laat niemand dat veranderen. Jij maakt keuzes met een reden en op die reden kan je trots zijn. Ik zal je altijd steunen.

Om deze ene maand te symboliseren, heb ik een ring voor je gekocht. Jij zal me waarschijnlijk vertellen dat dat niet nodig was, maar ik denk van wel. Zo ben ik altijd een beetje bij je en kan je aan me denken. Ik hou echt heel erg veel van je, Destiny. Ik zal je altijd beschermen tegen iedereen die je kwaad aan wil doen.

Kisses, Harry."

Een traan rolt langzaam naar beneden en ik lees de brief nog een keer. Alles wat er in deze maand is gebeurd staat zo mooi op een rijtje, ook al heeft hij sommige dingen niet letterlijk opgeschreven.

"Don't cry.." fluistert Harry en hij legt zijn hand om die van mij heen.

"Sorry.. Het is alleen zo mooi. Ik hou ook van jou, Harry. Echt. Je bent mijn alles. Zonder jou zou ik niks zijn." Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en laat nog een paar traantjes. Hij zet de auto stil en draait zich dan richting mij, zodat hij me beter kan knuffelen. Ik geef hem een lange kus en kijk hem aan. "Je bent echt het allerliefste vriendje, ooit."

Zijn wangetjes worden versiert met een licht roze blos en ik druk glimlachend een kus tegen zijn lippen.

"Ik ben blij dat je er zo gelukkig van wordt." Ik knik en leg mijn hoofd tegen zijn borst.

"Ik word sowieso gelukkig van jou," fluister ik en ik sluit mijn ogen. Hopelijk heeft hij dat niet gehoord. Hij kust mijn hoofd en wrijft over mijn rug, voordat hij me aankijkt.

"Je ring.. Hij is zo mooi," zeg ik zacht en ik pak hem uit de envelop.

"Kijken ofdat hij past," zegt hij zacht en hij pakt de ring, waarna hij hem voorzichtig om mijn vinger schuift. Ik kijk ernaar als de diamantjes schitteren als ik mijn vinger beweeg en hij grinnikt.

"Hij past perfect," zeg ik zacht en ik geef hem een kus. "Jij bent perfect."

Hij bloost en wrijft over mijn hoofd voordat hij de deur van zijn auto snel opent. Blozen is altijd nogal confronterend.

"We zijn er al, babe." Ik kijk op en zie zijn huis. Snel stap ik uit de auto en pak ik Harry's hand als ik weer bij hem ben. Hij heeft ondertussen mijn tas gepakt en legt die in de hal bij de kapstok als we binnen zijn. "Okay, we zijn alleen thuis, dus..."

Hij haalt zijn schouders op en loopt naar de keuken. "Eerst maar wat te eten maken?"

Ik knik en loop achter hem aan. Ik ben nog zo hard aan het nadenken over het perfecte tijdstip om mijn cadeau aan hem te geven. Misschien nu, maar zo net voor het eten is dat ook niet leuk. Het moet een perfect moment zijn.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now