Part 53

3.8K 160 8
                                    

Destiny Point Of View

Harry kan niet eens meer fietsen. We gaan van links naar rechts en weer terug. Ik hou zijn middel stevig vast en trek soms aan zijn armen, om recht te blijven. Al denk ik niet dat mijn recht ook echt recht gaat..

"Eindelijk!" roept Harry als ik van zijn fiets afspringt en hem dan laat vallen. "Shit.. Dat komt wel goed."

Hij waggelt door naar de voordeur en maakt die open. Ik struikel bijna over het opstapje, maar pak Harry nog snel vast. Hij valt ook bijna, maar leunt met zijn rug tegen de deurpost.

"Ah.. Dit doen we nooit meer," kreunt hij.

"Heus wel! Het was facking gezellig!" Hij trekt de deur achter ons dicht en draait hem op slot.

"Dat wel.. Ah fuck it. Morgen weer!" lacht hij en ik glimlach naar hem. Vlug loopt hij achter me aan naar boven, waar hij me tegen zich aantrekt. "Wist je al dat ik hard ben sinds dat je tegen me aan schuurde?" fluistert hij en hij bijt op mijn oorlel. Ik jammer en knijp in zijn krullen.

"Er zijn mensen thuis," zeg ik en ik voel mijn borst hard op en neer gaan.

"Nu ineens verstandig doen? Dat had je moeten bedenken voordat je je lekkere kontje tegen me aan bewoog. Ze zullen jouw kreunen heus niet horen hoor." Hij leidt me langzaam naar het bed, alleen blijft er net voor staan.

"Die van jou wel," zeg ik en ik draai me om zodat ik hem kan aankijken.

"Je weet niet eens ofdat ik een harde kreuner ben." Ik grinnik en maak de knoop van zijn strakke skinny los.

"Heus wel," glimlach ik en hij kijkt in mijn ogen als ik zijn broek naar beneden trek. Het is maar goed dat ik dronken ben, dan hoef ik niet over alles 20 keer na te denken. Ik heb namelijk geen idee wat ik moet doen.

"Je moet me wel helpen," zeg ik zacht en ik druk een zacht kusje tegen zijn lippen.

"Met alle liefde." Hij laat zich op het bed vallen en trekt me dan achter hem aan. Mijn lippen vinden die van hem en langzaam beweeg ik mijn heupen over die van hem heen. "Jezus, fack," kreunt hij mijn mond in en ik glimlach tevreden.

"Ik zei het toch, je kreunt hard," zeg ik als ik terug trek en naar hem glimlach.

"Vindt je het gek?" Hij vouwt zijn handen in elkaar op mijn rug en knijpt even in mijn heupen. Ik knoop langzaam alle knoopjes van zijn bloesje los en laat het dan om zijn schouders hangen. Zo kan ik toch nog zijn buik zien, maar het ziet er super sexy uit.

"Vertel me, hoe doe ik dit?" Hij glimlacht en zorgt dat ik dichtbij hem ben, zodat hij kusjes kan drukken in mijn nek.

"Doe wat je goed lijkt, zorg dat ik gek word van je." Ik bijt even op mijn lip en klem mijn handen in zijn haar.

"En hoe doe ik dat?" Hij haalt zijn schouders op en kijkt me aan.

"Verzin wat, vind maar uit wat ik fijn vind." Ik staar in zijn ogen en wrijf met mijn hand over zijn kaak.

"Maar ik heb geen idee wát." Hij grinnikt. Wat is het op dit moment fijn om dronken te zijn, geen ongemakkelijke stilte of wat dan ook en nog beter: niet na hoeven te denken over alles en nog wat, over hoe dit gaat aflopen.

"Gebruik gewoon je handen. Het is niet zo moeilijk." Ik knik twijfelend en leidt mijn handen langzaam naar zijn geslachtsdeel. Zijn kreunen vullen de kamer als ik over zijn boxer wrijf en ik druk mijn lippen tegen die van hem, om het geluid wat te dempen. Het voelt echt niet goed dat zijn familie in hetzelfde huis is.

"Wacht.. Wacht," hijgt hij en hij maakt de rits van mijn jurkje los, waarna ik de bandjes van mijn schouders laat afglijden en mijn jurk en panty uitdoe. Hij kijkt me aan en ik kom weer over hem heen hangen, mijn ene hand onder zijn kin en mijn andere bij zijn geslachtsdeel.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now