Part 58

4K 160 25
                                    

Destiny Point Of View

"Harry, Destiny, eten!" roept zijn moeder en Harry krult zich tegen me op.

"We komen," mompelt hij zacht. "Of eigenlijk ben ik al gekomen."

Ik voel hoe ik bloos en rol mijn ogen. "Die was echt verschrikkelijk slecht," zeg ik zacht als ik mijn vingers door zijn krullen laat glijden. Hij kijkt me aan en glimlacht trots.

"Viel wel mee, toch?" Ik schud mijn hoofd en kijk dan geschrokken naar de deur als die open gaat.

"We gaan eten," zegt zijn moeder en ze bekijkt de situatie voor zich. We hebben wel een deken om ons heen, maar zijn en mijn schouders zijn bloot.

"Ja, we komen," zegt Harry, waarna hij grinnikt en me aankijkt. Opnieuw rol ik mijn ogen en kijk ik van hem weg. Zijn moeder knikt en verlaat de kamer weer. Ik druk een zacht kusje tegen zijn lippen en klem mijn hand even in zijn krullen.

"Misschien moet je je aan gaan kleden," zeg ik zacht.

"Nee joh, hoeft toch niet? Ik loop zo wel naar beneden," zegt hij sarcastisch en ik grinnik opnieuw. Hij staat op en trekt een boxer aan, daarna een sportbroekje en los shirt. Ik kijk naar hem en sta dan op.

"Ik hou van je," zeg ik als ik hem een kus geef en hem knuffel. Hij glimlacht breed en verbergt zijn hoofd in mijn nekholte.

"Ik hou ook van jou," fluistert hij en hij trekt mijn hoofd tegen zijn borst aan. Ik trek me voorzichtig terug en hij pakt een shirt uit zijn kast, wat hij over mijn hoofd trekt. Ik ruik zijn sterke geur en glimlach dan naar hem.

"Kom, snel," zegt hij als hij mijn hand pakt en naar beneden loopt. Ik fatsoeneer zijn haar en loop achter hem aan. Zijn moeder en zus zitten al aan de eettafel en glimlachen naar ons. Ik ga naast Harry zitten en pak zijn hand onder tafel.

"Hoe veel wil je?" vraagt hij en hij pakt de pan met pasta. Ik haal mijn schouders op en hij schept wat op, waarna ik stop zeg en hij er nog wat meer bij doet. "Goed eten, hè?"

"Ik krijg dit niet op," zeg ik en hij kijkt me aan.

"Dat snap ik, waarom neem je dan ook zo veel?" Hij schudt zijn hoofd en ik kijk hem verbaast aan.

"Jij schept voor me op!" zeg ik verbaast en hij lacht.

"Weet ik, dat noemen mensen nou een grapje." Hij geeft me een kusje en glimlacht dan naar me. Ik kijk weg en zie hem dan hetzelfde doen.

★~★~★~★

"Is dit goed?" vraag ik als ik me omdraai naar Harry. Ik had geen kleren bij, alleen mijn skinnyjeans en dus moest ik iets van Harry aan, of van Gemma. Maar Harry's kledingstijl spreekt me aan en zijn geur zit erin.

Hij knikt en glimlacht naar me. Ik loop naar de badkamer voor mijn make-up en hij loopt achter me aan. "Mijn kleren staan jou beter als mezelf," grinnikt hij als hij me knuffelt en via de spiegel aankijkt.

"Je overdrijft," zeg ik en hij wrijft met zijn vingers over mijn lichaam.

"Hm.. Nee." Hij legt zijn hoofd schuin op mijn rug en ik ga onverstoorbaar verder met mijn make-up. Als ik al bijna klaar ben, staat hij nog steeds tegen me aan en waarschijnlijk is hij ook niet van plan om weg te gaan.

"Ik vind het wel spannend om je familie te zien," zeg ik zacht en ik kijk naar Harry's armen die stevig om me heen liggen, in plaats van naar mijn make-up.

"Hm.. Hoeft niet," zegt hij en eindelijk tilt hij zijn hoofd op om me aan te kunnen kijken. Ik negeer zijn groene ogen die zich in die van mij boren en leg al mijn spullen weg.

Love Lessons H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu