Part 59

4.1K 149 5
                                    

Destiny Point Of View

Hand in hand lopen Harry en ik zijn kamer in. Ik draai me voorzichtig om naar hem en hij drukt een kus tegen mijn hoofd, voordat hij naar de badkamer loopt.

Ik kleed me uit en trek dan een shirt van Harry over mijn hoofd. Hij is al snel klaar met zijn tandenpoetsen en loopt naar de slaapkamer, waarna ik de badkamer in loop. Ik haal mijn make-up eraf en bind mijn haar in een staart.

Met een zucht laat ik me naast Harry neervallen en trek ik de deken om me heen. Hij kijkt naar me en legt zijn telefoon weg, zijn handen daarna achter zijn hoofd. Zijn borst ziet er zo zacht en aantrekkelijk uit om op te gaan liggen, maar ik doe het niet op dit moment. Hij had dat ook zeker niet verwacht.

"Gaan we te veel met elkaar om?" vraag ik dan zacht en ik ga op mijn zij liggen, mijn handen friemelend met elkaar. Een zucht is van hem te horen. "Zo veel mensen zeggen het, jouw vrienden, je oma..."

Hij staart voor zich uit en slikt even. "Ik denk niet dat we te veel met elkaar omgaan," zegt hij dan en ik kijk hem aan. Eigenlijk kan ik alleen zijn neus zien, en zijn krullen die over zijn schouders vallen.

"Maar.." mompel ik. "Hoe kan ik me dan bij je thuis voelen na iets meer als een maand? Dan moeten we toch wel heel vaak bij elkaar zijn?"

Hij haalt zijn schouders op. "Je kan voor iemand vallen als een blok en ik ben blij dat jij dat bij mij hebt gehad, anders hadden we hier niet zo kunnen liggen. Ik voel me thuis bij jou en dat heb ik nog nooit zo sterk bij een meisje gehad. Mijn moeder heeft me zo vertelt om uit te kijken na Ella, maar het lukte me niet bij jou."

Hij haalt zijn armen weg achter zijn nek en staart voor zich uit. Ik kijk naar zijn gezicht en leg mijn hand onder mijn hoofd.

"Wat was dat precies? Met dat meisje?" Hij zucht en haalt zijn schouders weer op.

"Ze gebruikte me gewoon, dat was alles. Ik dacht bijna een jaar lang dat alles echt voor haar was, totdat ze me dumpte." Ik kijk van hem weg en leg mijn arm om mijn buik heen. "Iedereen dacht dat het echt was, ook Niall en Liam enzo, mijn moeder."

Het voelt gek om hem nu niet tegen hem aan te hebben, maar op de een of andere manier kan het niet. Het lukt me nu niet om tegen hem aan te kruipen.

"Ik heb grote fouten met haar gemaakt en nu probeer ik alles beter voor jou te doen."

"Harry," zucht ik en ik kijk hem aan. "Het slaat nergens op om dingen beter te doen als eerst. Zoals je zei, dat van haar was allemaal nep, maar ik hou echt van je. Ik wil groot met je worden en met je trouwen."

Ik slik hoorbaar en ga rechtop zitten in het bed. Trouwen? Serieus Destiny? Je praat met de jongen die je hebt ontmoet bij de Starbucks over trouwen? Wat is er mis met je?

Hij gaat ook rechtop zitten en kijkt me aan. "Dat meisje hield niet van je, dan kan je niks goed doen."

Ik bijt op mijn lip en hij kijkt van me weg. "Ik wil gewoon bij je zijn en mijn leven met je delen," zegt hij zacht. "Als mensen dan zeggen dat we zo veel bij elkaar zijn, dan heb ik daar echt schijt aan. Dat is juist wat ik wil."

"Ik wil ook altijd bij jou zijn en daarom werkt het ook zo goed," grinnik ik en hij kijkt me aan, voordat hij knikt.

"Als ik week zonder je ben, word ik gek." Hij glimlacht breed, waardoor ik zijn kuiltjes kan zien. Ik raak het voorzichtig aan en glimlach dan nog breder.

"Kom hier," zegt hij zacht als hij me optilt en bij hem op schoot zet. Ik kijk hem aan en leg mijn armen om zijn nek. "Koud?" vraagt hij en ik knik voorzichtig. "Dan moet je dichterbij komen."

Ik rol mijn ogen en ga alsnog dichter naar hem toe zetten. Hij glimlacht tevreden en legt zijn hoofd tegen mijn borst. Ik kan er niet tegen dat het morgen alweer zondag is, de laatste dag met elkaar.

"Zijn we ook niet te snel gegaan?" vraagt hij dan zacht en hij legt zijn armen om me heen. Ik kijk op hem neer, maar knuffel hem dan alleen maar steviger.

"Weet ik niet," geef ik eerlijk toe. "Als je je er niet fijn bij voelt, kunnen we er ook mee stoppen?"

"Het voelt goed voor me als we het doen, maar als ik er dan een paar dagen daarna aan terug denk, voelt het alsof ik je gebruik. Je weet niet goed wat je moet doen en als ik dan die hopeloze blik zie, dan voelt het alsof ik je dwing." Ik beweeg mijn vingers door zijn krullen en druk mijn neus ertussen.

"Zo is het niet," zeg ik dan zacht. "Ik weet gewoon niet wat ik moet doen, maar dat is toch normaal? Je gebruikt me niet Harry, ik maak telkens de eerste stap."

Hij is stil, voor een lange tijd en dus doe ik dat ook maar. Ik druk mijn neus weer tussen zijn krullen en klem mijn armen om zijn lichaam.

"Dit is voor nu toch ver genoeg?" vraag ik zacht en ik haak zijn krullen achter zijn oor. Hij knikt en kijkt me aan. Gelukkig kunnen we hierover praten, normaal.

"Ja, daar ben ik het wel mee eens." Hij laat zich tegen de achterkant van het bed zakken, waardoor ik tegen hem aan ga zitten. Ik leg mijn kin tegen zijn borst en kijk hem aan. Hij geeft me een lange kus en glimlacht dan naar me.

We zitten daar een half uur denk ik, gewoon te praten en elkaar te kriebelen, ontdekken wat we fijn vinden.

"Het is half 3," gaapt hij en hij rekt zich uit. Ik kietel bij zijn oksels, waardoor hij me snel naar achter duwt. Hij laat zich op me vallen en ik sla mijn benen lachend om zijn middel.

"Half 3?" vraag ik verbaast, waardoor hij vergeet waar hij mee bezig was en knikt.

"Ja, half 3. Om 12 uur kwamen we thuis." Hij tilt me weer op en zet me weer op zijn schoot.

"Ow, ik ben moe," zeg ik en ik laat mijn hoofd tegen zijn borst aan hangen.

★~★~★~★

Heel langzaam word ik wakker uit mijn slaap en klem ik mijn hand tot vuist. Mijn vingers raken Harry's borst, waardoor er een scheut van vlinders door mijn buik schiet. Ik kan ze niet tegenhouden, al zou ik het willen.

"Harry," mompel ik zacht en hees en ik rek me uit. Mijn hoofd zakt van zijn borst af, net als mijn arm en hij zucht, voordat hij zich van me weg draait. "Harry?" vraag ik als ik mijn ogen open en naar zijn rug kijk. Hij snurkt zacht en dan weet ik dat hij het niet express deed.

Ik leg mijn arm om zijn lichaam heen, mijn neus in zijn krullen en mijn lichaam om dat van hem. Hij slaapt rustig verder, wat me geruststelt. Ik beweeg mijn vingers over zijn borst en heup heen en voel zijn hand dan mijn vrije hand pakken. Hij is wakker.

"Goeiemorgen," fluister ik. Hij pakt mijn hand en drukt er kusjes tegen.

"Goeiemorgen, baby pinguïn." Ik wrijf met mijn vingers over zijn navel en druk een kus tegen zijn schouder. Hij rolt zich op in een bolletje en ik leg mijn been om zijn middel, dan tussen zijn benen door verstrengeld.

"Mijn voeten zijn koud," mompel ik zacht en hij legt zijn voeten om die van mij heen.

"Beter?" vraagt hij en ik knik. "Of wil je sokken?"

Ik schud mijn hoofd, waardoor mijn neus langs zijn nek beweegt. "Dat ligt niet fijn," zeg ik zacht en ik wrijf opnieuw langs zijn navel.

"Ow, okay." Hij zucht en drukt een kus tegen mijn hand. "Het is al half 2," zegt hij zacht en ik kijk op de klok, voordat ik zucht. Sowieso 3 uur van mijn tijd met Harry weg door te slapen.

"Niet leuk," mompel ik. "Ik moet ook nog huiswerk maken."

"Nee.." zucht hij en ik knik.

"Jawel.. Sorry," zucht ik ook en hij draait zich om naar me. Ik kijk in zijn groene ogen en leg mijn hand om zijn gezicht. "Kun je me helpen?"

Hij knikt en legt zijn hoofd tegen dat van mij. Ik geef hem een lange kus en glimlach dan naar hem.

"Je gaat de beste punten halen die er zijn," glimlacht hij breed.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now