Part 72

3.7K 149 21
                                    

Destiny Point Of View

"Kom je ook mee naar mijn diploma uitreiking?" vraag ik zacht aan Harry en ik leg mijn armen om zijn middel. Hij kijkt me aan en knikt.

"Natuurlijk. Wanneer is die?"

"Over een weekje, precies op de dag dat we een half jaar verkering hebben." De tijd is aan de ene kant voorbij gevlogen, maar aan de andere kant weet ik nog zo goed dat ik hem voor het eerst zag. We zijn elkaar zo snel gaan vertrouwen, dat ik niet meer denk dat ik hem ooit kan laten gaan. We hebben nog nooit echt ruzie gehad, met Harry kan je gewoon geen ruzie maken.

"Een half jaar.." mompelt hij als hij me aankijkt en zijn hoofd tegen de bank aan legt. Ik knik en leg ook mijn hoofd achter me tegen de bank.

"Het lijkt alsof ik al 5 jaar met je ben, zo erg vertrouw ik je." Ik pak zijn hand en kijk naar alle rimpeltjes die erin zitten.

"Ik weet het.." zucht hij en hij legt zijn vrije hand om mijn schouders. "Ik zou voor altijd deze leeftijd willen hebben, samen met jou blijven, niet al te veel hoeven werken en toch gelukkig zijn. Fijn, gewoon als kind."

Ik knik en kijk hem aan. Hij zucht en rolt een plukje haar op zijn vinger. "Alleen kan dat niet," zeg ik zacht en hij schudt zijn hoofd.

"En dus moeten we genieten van nu." Ik knik en wrijf over zijn wang. Op dat moment komt zijn moeder binnen gelopen en kijk ik om. Het is gewoon dat klef doen met zijn familie erbij niet echt mijn ding is. Ik weet dat ik best mag laten weten dat ik van hem hou, maar kleffen is te intiem voor met zijn moeder erbij.

"Moeten we ook geen examenfeest regelen?" vraagt Harry en hij haalt opnieuw zijn vinger door mijn haar. Ik haal mijn schouders op.

"Zou wel leuk zijn, maar ik wil niet het risico nemen dat die rot meiden uit mijn klas erachter komen en dan ook komen." Hij knikt en ik kijk hem aan.

"Snap ik."

"Ik kan wel jou, Niall, Liam en Zayn uitnodigen en gewoon nar de stad gaan." Hij knikt snel en glimlacht naar me.

"Dat zou wel leuk zijn." Ik knik ook en glimlach naar hem. Hij drukt een klein kusje tegen mijn lippen en pakt onze thee dan, die zijn moeder net had gebracht. Ik drink er voorzichtig van en leg mijn hoofd dan tegen Harry's schouder.

"Dus wij mogen niet op jouw feest komen?" vraagt zijn moeder met een glimlach en ik grinnik.

"Je mag meegaan, als je wil." Harry kijkt op me neer en schudt dan zijn hoofd.

"Nee hoor, het was een grapje om Harry te pesten," grinnikt ze.

"Dat is je gelukt," mompelt Harry.

★~★~★~★

Voorzichtig laat ik mijn handen nog 1 keer over mijn jurkje gaan. Het is zo spannend om te weten dat Harry, Louis en mijn ouders in de aula van mijn school wachten totdat ik en alle andere leerlingen komen en we ons diploma krijgen. Ook al hoef ik alleen maar een papier te ondertekenen en de directeur een hand te geven, vind ik het toch spannend.

Wat als ik struikel? Wat als andere mensen me laten struikelen? Dan scheurt mijn jurk misschien wel en krijg ik mijn diploma niet eens omdat ik zo snel naar de wc's moet rennen.

Niall pakt mijn hand voorzichtig en als ik hem aankijk, trekt hij me in een knuffel. Hij ziet er netjes uit, maar niet te netjes. Alle meisjes hier zijn veel netter als de jongens, omdat een pak aandoen een beetje té is. De meisjes hebben jurkjes en hakken.

"Ik ben zo bang dat er iets fout gaat," zeg ik zacht en ik zucht.

"Hoeft niet," zegt hij zacht terug.

Love Lessons H.S.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang