Part 74

3.5K 153 8
                                    

Destiny Point Of View

Ook al is het een soort van mijn en Niall's examenfeest, doe ik toch rustig aan met drank. Ik heb geen zin om dronken te worden en weer iets met Harry te doen waar ik niks vanaf weet, en ik heb ook zeker geen zin om morgen over te geven bij hem thuis of hoofdpijn te hebben.

Harry denkt er hetzelfde over, maar de rest niet echt. We drinken wel wat, maar ik weet van mezelf wanneer ik moet stoppen. Het gaat vooral om met mijn beste vrienden zijn en plezier maken met Harry. Hij blijft aan me plakken, wat sommige mensen niet fijn zouden vinden. Maar ik geniet ervan.

Ik zucht even moe als ik tegenover hem sta en hij glimlacht naar me. "Ben je moe, baby pinguïn?"

Ik knik en hij draait me om, zodat ik met mijn hoofd tegen zijn schouder aan kan leunen en ook nog wat kan zien. "Het is ook al half 3."

Hij kust mijn wang even en wrijft dan over mijn lichaam. "Weet ik, wat frisse lucht zal me goed doen." Hij pakt mijn hand en maakt dan aanstalten om naar buiten te gaan. "Ik moet even naar Louis toe."

Hij knikt even en loopt dan richting Louis. "Ik ga wel even, blijf je hier? Niall staat daar," zegt hij als hij naar een statafel wijst, waar Niall, Liam en Zayn staan. Ik knik en geef hem nog een lange kus, waarna hij zich door de mensen massa heen wringt naar Louis toe. Ik loop naar Niall toe, omdat ik weet dat Harry dat het liefst had gewild. Daar alleen staan met allemaal onbekende jongens om me heen? Nee, dat niet.

"Harry en ik gaan zo even naar buiten," zeg ik zacht in Niall's oor en hij knikt naar me.

"Is goed." Gelukkig, geen seksuele grap.

Als ik Harry richting de uitgang zie lopen, loop ik snel naar hem toe en leg ik mijn armen om zijn middel. Hij kust mijn voorhoofd zacht en legt zijn arm om me heen.

Ik adem diep in als ik buiten sta en laat me opnieuw tegen Harry aanleunen. Hij pakt mijn heup stevig vast en wrijft met zijn andere hand over mijn arm.

"Hierzo, mijn jasje. Het is nogal koud." Hij houdt zijn jasje naar me uit en trekt het dan bij me aan. Ik kijk op naar hem en leg mijn armen dan om hem heen, om hem ook nog warm te houden. "Jij hebt niet eens mouwen en ik heb nog een bloesje," zegt hij en hij legt zijn armen ook om mij heen.

Ik kijk op naar hem en kus zijn lippen dan zacht, waardoor ze opkrullen. "Had je het met Niall over seks?" vraag ik als ik hem aankijk en over zijn wang wrijf. Hij grinnikt en kijkt van me weg.

"Weet je? Elke jongen praat daarover," mompelt hij zacht en ik wrijf over zijn borst, waar ik zijn bloesje dan wat meer dicht doe, tegen de kou.

"Dat snap ik," zeg ik net zo zacht als hem, net boven het geluid van de discotheek uit. "Hij zei dat jij had gezegd dat ik en jouw familie geen rustige nacht zouden hebben."

"Hm.." mompelt hij met een grinnik. "Dat zou best kunnen."

Ik weet dat hij zo makkelijk praat omdat hij half dronken is. Hij zei dat tegen Niall omdat hij toen opging in het moment en alles eruit gooide en nu bevestigt hij het makkelijk, terwijl hij normaal zou uitleggen hoe het echt was gegaan.

"Dus.." mompel ik en ik kijk in zijn groene ogen.

"Als je wil, het pakje wat je van Niall heb gekregen is niet meer helemaal vol. Ik heb er een geleend, als je het niet erg vindt."

★~★~★~★

Als ik Harry's strelende vingertoppen over mijn rug voel, open ik langzaam mijn ogen. Zijn ogen zijn geconcentreerd op mijn rug gericht en hij ziet niet eens dat ik naar hem kijk, waardoor ik glimlachend mijn ogen neersla. Hij sluit zijn ogen en beweegt nog steeds zijn hand heen en weer.

Ik sluit mijn ogen opnieuw en adem rustig in en uit, genietend van zijn zachte vingertoppen. Volgens mij heeft hij niet eens door dat ik wakker ben en dat vind ik ergens wel fijn.

Na een paar minuutjes, laat hij zijn hand stil op mijn onderrug liggen en legt hij zijn been om mijn middel. "Harry," mompel ik en ik open mijn ogen.

"Hey, baby pinguin." Hij kijkt me aan en kruipt naar me toe.

"Kun je verder gaan?"

"Met aaien?" Ik knik en hij verbergt zijn hoofd in mijn nekholte, voordat hij alsnog verder gaat. Ik druk een zacht kusje tegen zijn warme huid, waarna hij zijn hoofd een klein stukje mijn kant op beweegt en ik weer een nieuw kusje zet. Zo gaat het steeds verder, totdat ik een tedere kus tegen zijn lippen kan plaatsen.

"Goodmorning," zucht ik dan zacht. Het is zo lekker warm naast en tegen zijn lichaam.

"Goodmorning babe." Ik kijk hem aan en hij haakt een plukje haar achter mijn oor, voordat zijn zachte vingertoppen weer bij mijn rug bewegen.

"Heb je lekker geslapen?" vraag ik zacht, bang om de vredige stilte te verbreken.

"Ja, heerlijk," glimlacht hij en ik leg mijn hand op zijn wang, zodat ik daar met mijn duim kan wrijven. "Jij ook?"

Ik knik alleen maar en zucht dan tevreden. Mijn ogen vallen ongemerkt dicht als ik weer voel hoe zijn vingertoppen bewegen. Hij drukt een zacht kusje tegen mijn neus en legt zijn voorhoofd dan tegen dat van mij.

"Kom, dichterbij," mompel ik als ik mijn arm om zijn middel leg en hem dichter naar me toe trek. Hij legt zijn been steviger om mijn lichaam heen.

"Heb je hoofdpijn?" Ik schud mijn hoofd en kijk hem aan.

"Jij?" Ook hij schudt zijn hoofd.

"We hadden het goed gedaan gister. Ik was een beetje aangeschoten, wist toch nog wat ik deed en met veel water heb ik niet eens een kater," zegt hij trots. "En het beste: ik weet alles nog van gister nacht."

Ik bloos even en glimlach naar hem. "Ik heb precies hetzelfde."

Hij wrijft even over mijn haar en legt zijn hoofd dan weer tegen dat van mij. "Zullen we samen op vakantie gaan?" vraagt hij. Het is moeilijk om meteen een antwoord te verzinnen op zijn vraag.

"Ja, lijkt me leuk," zeg ik dan zacht.

"Ik hoor dat je twijfelt," merkt hij terecht op.

"Ja, sorry. Ik heb nog nooit alleen gereisd." Hij knikt en kijkt me aan.

"Ik vorig jaar, met Niall en Liam. We kunnen ook met hun gaan, dat is ook gezellig." Hij glimlacht en ik haal mijn schouders op.

"Ik ga liever alleen met jou, naar Rome ofzo iets." Hij grinnikt even en wrijft opnieuw over mijn blote rug.

"Romantiek?" Ik knik blozend en wrijf ook bij hem over zijn rug. Hij glimlacht en sluit zijn ogen voor een paar seconden. "Rome lijkt me mooi. Lekker eten, aardige mensen en een mooie omgeving."

Ik knik en kijk naar zijn groene ogen. Those green eyes.. They make me melt al the time..

"Dat lijkt me ook," zeg ik langzaam als ik zijn krullen even aanraak. Hij kruipt dichter tegen me aan en verbergt zijn hoofd in mijn nekholte. Ik leg mijn arm om hem heen en druk een kus tegen zijn voorhoofd en haren.

"Hm.. My baby," mompel ik en ik woel langzaam door zijn krullen. Hij mompelt allerlei dingen tevreden en zucht dan in mijn nekholte. Ik vind het zo fijn dat ik hem hier kan laten genieten en dat hij mij wil laten genieten. Het betekent zo veel voor me dat we zo met elkaar kunnen omgaan, alleen maar kriebelen en aaien en laten weten hoe fijn we het vinden en hoe gelukkig we zijn.

Voorzichtig trekt hij zich terug en kijkt hij me aan. "Je bent zo lekker warm," mompelt hij en hij kruipt opnieuw weer tegen me aan.

"Dat denk ik ook over jou," glimlach ik en ik druk een klein kusje tegen zijn voorhoofd. Hij grinnikt, waardoor ik zijn kuiltjes zie. Ik strijk er zacht over en hij kijkt me weer aan, verlegen en voorzichtig.

"Je bent zo mooi," zeg ik zacht en ik kus hem even zacht. Hij laat zijn lippen zacht over die van mij gaan en wrijft over mijn rug. Ik pak zijn krullen even stevig vast en trek dan terug. "Zo word ik het liefst elke dag wakker."

"Ik ook," zucht hij zacht.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now