Part 60

3.8K 155 8
                                    

Destiny Point Of View

De laatste schoolweek zit erop. Het is nog geen zomervakantie, maar omdat ik in het examenjaar zat, had ik eerder vrij.

"Denk je dat het goed is gegaan?" vraagt Harry als hij me een lange kus geeft en zijn handen op mijn heupen legt.

"Het was een makkie," grinnik ik met mijn handen om zijn nek. Hij glimlacht tevreden en legt zijn lippen even tegen die van mij. Economie is zo makkelijk nu ik alles haarfijn uitgelegd krijg door Harry.

"Kom kleine," glimlacht hij als hij mijn hand pakt en onze vingers verstrengelt.

"Ik ben niet klein," spreek ik hem tegen en ik blijf eigenwijs stil staan als hij naar zijn auto wil lopen. "Jij bent gewoon groter als mij."

"Stiekem vindt je dat fijn." Hij knipoogt even en dan loop ik wel achter hem aan. "Spullen ophalen?" vraagt hij en ik knik. Hij stapt naast me in de auto en legt zijn hand dan op mijn knie.

"Lekker rustig," mompel ik en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouders.

"Geniet er nog maar even van, straks kom je weer bij je drukke thuis," grinnikt hij en ik schud mijn hoofd.

"Ook dan is het lekker rustig. Mijn ouders zijn werken en de rest zit nog op school." Ik glimlach en druk een kus tegen zijn bovenarm. Hij wrijft zacht met zijn hand over mijn bovenbeen, elke keer dat hij heen en weer gaat weer wat meer naar boven. We zijn nooit echt verder gegaan als aanraken, en we hebben nu 3 maanden. Ik zou het graag willen, want ik ben er klaar voor.

Hij drukt het gaspedaal harder in als ik kusjes tegen zijn nek druk en mijn hand om zijn middel laat gaan. "We zijn dus helemaal alleen?" vraagt hij en ik knik.

"Helemaal." Ik grinnik en kijk hem dan aan.

"Mooi," glimlacht hij en ik til zijn shirtje wat op. "We zijn er bijna," zucht hij als hij me even aankijkt en ik knik.

"Gelukkig wel." Ik geef hem een kus, voordat hij mijn straat inrijdt en ik ongeduldig afwacht tot we alleen zijn.

Als we mijn huis instappen, tilt hij me op, klemt hij mijn benen om mijn middel en zet hij mijn rug tegen de muur. Ik leg mijn armen strak om zijn nek en mijn hoofd tegen de muur als zijn lippen natte kusjes in mijn nek drukken. Mijn ogen sluiten zich genietend.

Ik heb zijn lippen nodig. Voorzichtig open ik mijn ogen en kijk ik naar Harry, die zuigt aan mijn nekvel.

"Harry," mompel ik en hij kijkt me aan. Mijn lippen raken die van hem vurig en  ik klem mijn handen even in zijn krullen. "Neem me mee naar boven," zucht ik genietend door onze zoen heen. Vlug haalt hij mijn rug van de muur af en loopt hij naar mijn kamer, waar hij me op het bed laat zakken.

Zijn handen prielen meteen aan de knoop van mijn broek en ik beweeg mijn knieën over elkaar, om het smekende gevoel tussen mijn benen weg te halen. Het werkt alleen niet goed, ik heb hem echt nodig.

Al snel heeft hij mijn broek uit en zoent hij me even. Zijn heupen schuren langs die van mij, waardoor ik kreun. Hij trekt langzaam mijn shirt uit en ik doe mijn armen omhoog, zodat hij mijn shirt kan uittrekken. Meteen daarna doe ik hetzelfde bij hem en glimlach ik.

"Wauw," glimlach ik en ik wrijf over zijn buik. Hij drukt een kus tegen mijn lippen en zoekt over mijn rug naar mijn bh sluiting.

Na een paar minuutjes ben ik naakt en heeft hij alleen zijn boxer nog aan. Ik kan voelen dat hij hard is als hij tegen me aan schuurt. Mijn kreunen zijn zacht, maar hard genoeg voor hem om te horen en ervan te kunnen genieten.

Zachtjes glijdt zijn vinger bij me naar binnen en klem ik mijn armen om zijn nek. Zijn lippen kussen die van mij zacht, maar dat voor maar eventjes.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now