Part 46

3.9K 151 30
                                    

Destiny Point Of View

"Nog meer huiswerk.." mompelt Harry en hij staat op van het bed. Ik voel koelte mijn lichaam overnemen en kijk naar hem als hij het fotolijstje tevoorschijn haalt en er naar kijkt. "Heb je nog veel?"

"Uhm.. Economie, zoals altijd en.. Frans." Hij kijkt me aan en grinnikt dan.

"Okay, ik help je zo met economie, dan is dat binnen een paar minuutjes af." Ik knik en hij zet het lijstje op zijn nachtkastje. Daarna komt hij naast me zitten en krult hij zicht weer tegen me op. "Lukt het?" vraagt hij met zijn gezicht naast dat van mij en ik knik.

"Ja hoor, gaat goed," zeg ik tevreden en ik schrijf nog een paar sommen op. Hij legt zijn been om mijn lichaam en drukt een kus tegen mijn wang. "Sorry als je niet had gehoopt dat we onze 1 maand zo doorbrachten, maar ik moet wel echt leren."

"Weet ik. Het geeft niet. We hebben alle tijd."

"Ik moet wel rond 11 uur thuis zijn," zucht ik en ik leg mijn pen neer, omdat ik het nu niet meer snap.

"Thuis?" vraagt hij en hij veegt een plukje haar uit mijn ogen.

"Ja, niet bij jou in je armen, maar mijn andere thuis." Ik kijk hem aan en zie hem glimlachend zijn ogen neerslaan.

"Dat denk ik niet." Hij legt mijn haar over mijn schouder, zodat ik hem beter kan zien en hij mij.

"Hoe bedoel je?"

"Blijf je bij mij slapen?" Ik kijk van hem weg, voor me uit. Het is altijd zo moeilijk om "nee" te zeggen tegen Harry.

"Maar morgen moet ik gewoon naar school en ik heb hier niks van spullen ofzo.." Hij wrijft weer over mijn haren, maar dat zorgt er niet voor dat ik hem weer aankijk.

"Ik heb spullen voor je gehaald," zegt hij zacht, waardoor ik hem wel weer aankijk.

"Wat?"

"Mascara, tandenborstel.." Ik kijk hem voor een paar seconden sprakeloos aan, draai me op mijn zij en ga tegen hem aanliggen. Hij legt allebei zijn armen strak om me heen en ik druk een lange kus tegen zijn lippen.

"Echt?" vraag ik en hij knikt.

"Dus blijf je? Ik kan je morgen afzetten bij school." Ik kijk en kijk hem aan.

"Ja, isgoed. Mijn fiets staat daar nog.. Dus.." Hij glimlacht en wrijft over mijn hoofd.

"Top."

"Wil je nog wat uitleggen?" Hij knikt en pakt mijn boek, voordat hij rechtop gaat zitten en mij op zijn schoot trekt. "Ik voel me dan altijd een klein kind," grinnik ik en ik leg mijn handen om zijn onderarmen.

"Ben je ook wel," glimlacht hij als hij een kus tegen mijn hoofd zet en dan begint met uitleggen. Ik schrijf alle belangrijke dingen weer op in mijn kladblok, waar ik alle belangrijke dingen bij elkaar heb.

"Bedankt, Hazza!" Ik kruip van zijn schoot af en stop mijn kladblok in mijn tas. Hij tikt even tegen mijn kont als ik wegkruip en snel kijk ik om.

"Sorry, ik deed het voordat ik het wist," zegt hij en hij bijt op zijn lip.

"Het geeft niet," zeg ik zacht en ik sta op, waarna ik naar de spiegel loop. Zijn spiegel is zo groot, waardoor ik mezelf helemaal kan zien. Ik word alleen al blij van het idee dat ik vandaag weer bij hem kan slapen.

Vlug draai ik me om, nadat ik mijn haar heb gefatsoeneerd, en sprint ik op Harry af. Wanneer ik me op hem laat vallen, kreunt hij en houdt hij me in zijn armen.

"Oh.." mompelt hij en hij knijpt zijn ogen.

"Huh, wat?" vraag ik. Zo hard kwam ik toch niet neer? Ik remde nog af en liet me eerst op mijn ellebogen op de matras zakken. "Doet het pijn?" vraag ik geschrokken en hij kijkt me aan.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now