Part 70

4K 142 15
                                    

Destiny Point Of View

Vrolijk open ik de deur en vlieg ik Harry om zijn hals. Hij grinnikt tevreden en drukt een lange kus tegen mijn lippen.

"Daar verlangde ik al naar sinds gisteravond," zucht hij en hij geeft me nog een lange kus.

"Hm... Ik ook," zeg ik zacht en ik glimlach naar hem.

"Kijk, gefeliciteerd," zegt hij blij als hij me een cadeautje geeft en een bos met rode rozen. Ik kijk hem verbaast aan en hij steekt ze nog wat verder uit, zodat ik ze aanpak.

"Bedankt," zeg ik zacht en ik druk mijn neus in de bos. Hij glimlacht naar me en ik laat hem binnen, nog steeds ruikend aan de rozen.

"Hm.. Ruikt lekker," zegt hij als hij de keuken binnenkomt en naar het fornuis kijkt. Ik glimlach en knik.

"Ik had extra gemaakt, voor jou," zeg ik als ik een bord pak en er een pannenkoek opleg. Ik heb al mijn pannenkoeken al op, dus ik kan mijn aandacht richten op het cadeautje.

"Wil jij niet meer?" vraagt hij en hij pakt mes en vork. Ik schud mijn hoofd en haal het papier om mijn cadeautje vandaan. "Ik hoop dat je het leuk vindt," zegt hij zacht als hij begint aan zijn pannenkoek en ik glimlach.

"Dat denk ik van wel, jij hebt het uitgekozen.." Ik grinnik en bekijk het cadeautje dat hij voor me heeft uitgekozen. Het is een telefoonhoesje, met een foto van ons op de achterkant. "Dit is perfect," zeg ik zacht.

De foto is perfect. Hij is gemaakt op vakantie, waar we elkaar een kus geven. Het is nu al mijn favoriete foto van ons.

Ik pak mijn telefoon en leg die in het hoesje. Zo is hij alleen maar mooier.

"Is ie goed?" vraagt Harry en ik knik.

"Ja, super bedankt." Hij glimlacht tevreden en ik geef hem een kus, voordat ik opsta en de rozen in een vaas doe. Harry eet intussen zijn pannenkoeken op.

"Lekker?" vraag ik en hij knikt snel. Als hij klaar is, loop ik op hem af en kruip ik op zijn schoot. "Super bedankt voor de lieve cadeautjes."

Ik laat onze lippen raken en hij legt zijn armen om mijn lichaam heen, zijn ene hand kriebelend in mijn haar. Bewust laat ik onze lippen langer op elkaar liggen, want ik weet dat hij zichzelf dan niet kan inhouden en me zoent.

Dat is nu ook het geval. Zijn tong vraagt om toegang en die geef ik hem graag. Ik kan er niks aan doen dat ik zo verlang naar zijn lichaam. Ik verlang er al naar sinds vanochtend en volgens mij heeft hij hetzelfde.

Zijn hand wrijft zacht over mijn onderrug en ik beweeg voorzichtig mijn heupen langs die van hem. Doe ik dit echt zelf? Is het fout?

Hij trekt terug en haalt even moeilijk adem, voordat hij mijn nek kust en overal bijt. Zijn ruwe kantje laat me aan zijn haren trekken.

"Het stond op je voorhoofd geschreven dat je dit wilde," zegt hij hees in mijn oor. "Die verrekte yogabroek."

Hij laat zijn handen naar mijn billen glijden en knijpt er even in, waardoor ik mijn heupen ruwer over die van hem laat schuren. Hij wordt hard onder me, wat ik intussen eerder opwindend vind als eng.

"Can you blame me?" vraag ik zacht en ik laat mijn handen onder zijn shirt glijden. "Met een vriendje zoals jou en dan geen zin hebben in dit? Dat is onmogelijk."

"Hetzelfde met jou.. Shit babe.." Hij mompelt van alles, maar ik stop hem door mijn lippen tegen die van hem aan te leggen.

"Je kan me tillen, toch?" vraag ik zacht en hij grinnikt, voordat hij opstaat en me meeneemt naar boven. Hij legt me op mijn kleine bed neer en komt over me heen hangen.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now