Part 57

4K 149 14
                                    

Destiny Point Of View

Zoals afgesproken, legt hij me alles uit over mijn telefoon. Ik luister naar zijn zachte stem en naar zijn borst die trilt als hij praat.

"Kijk, en zo maak je foto's," zegt hij als hij de camera opent en dan draait, zodat ik ons ziet. Ik grinnik en kijk naar hem. Hij ligt op zijn rug en ik lig tegen hem aan, mijn hoofd tegen zijn borst. "En verschillende effecten.."

Ik heb niet echt aandacht voor de uitleg, alleen mijn voor zijn zachte huid. Voorzichtig kus ik zijn kaak en nek, waar hij foto's van maakt.

"Ik had nog een cadeautje voor je," zeg ik zacht als ik opsta en hij gaat verbaast ook rechtop zitten. Vlug loop ik naar mijn tas en kijk ik erin. "Hier is het, voor jou."

Ik werp een blik op het fotolijstje op zijn nachtkastje en loop dan door naar hem. Hij trekt me bij hem op schoot en legt zijn armen om me heen. Ik geef hem zijn cadeautje en hij geeft me een kus.

"Fijne valentijnsdag," zeg ik zacht en ik glimlach naar hem. Hij maakt het papier los en kijkt dan naar het bloesje wat erop ligt, zijn roze bloesje met witte stippen, alleen dan nieuw. Ik was gevallen toen ik het een keer droeg. "Dit had ik kapot gemaakt," zeg ik zacht.

"Ahw babe," grinnikt hij en hij drukt een kusje tegen mijn wang. "Dat had je niet hoeven doen.."

"Het staat je zo goed," zeg ik zacht en ik knuffel me tegen hem aan. Hij grinnikt en vouwt het bloesje uit, waardoor er nog een klein cadeautje uit valt. Ik draai me scheef op zijn schoot en leg mijn arm om me heen. Hij pakt het cadeautje uit en houdt een kettinkje dan voor zich. Er zit een hangertje aan in de vorm van een hartje. Het is simpel, maar niet echt duidelijk dat hij het van mij heeft en dat is juist wat me aanspreekt. Alleen de mensen die ons echt kennen weten van wie het komt.

"Deze is echt heel erg mooi," zegt hij zacht en hij laat zijn duim over het hangertje gaan. Ik pak zijn andere kettinkjes vast en kijk hem dan aan.

"Hij zal hier mooi staan." Hij knikt en kijkt naar me. Ik geef hem een kus en wrijf over zijn arm.

"Bedankt, dit is echt heel erg lief." Ik glimlach en haal mijn schouders op. Hij geeft het kettinkje aan mij om bij hem om te doen en ik maak het vast om zijn nek. Hij is net ietsjes korter als het papierenvliegtuigje, dus komt er net boven. Ik geef er een kus tegen en wrijf dan over zijn middel.

We zitten een tijdje zo en kriebelen elkaar. Het is super om dit te doen. "Wil je wat te drinken?" vraagt hij zacht en hij drukt zijn lippen tegen mijn slaap aan. Ik rek me even uit en knik dan.

"Moet ik meelopen?" vraag ik als hij zich onder me vandaan wringt en hij schudt zijn hoofd.

"Hoeft niet, ben zo weer terug." Hij kust mijn lippen en glimlacht dan naar me, voordat hij weg loopt. Ik kijk om me heen en sta dan op. Nog nooit heb ik echt de tijd gehad om zijn kamer echt goed te bekijken en ik denk wel dat dat belangrijk is, dan leer ik hem nog beter kennen.

Ik zie foto's met zijn familie en een paar met mij. Er zijn nog veel onbekende gezichten, waarvan ik denk dat zijn neven en nichten zijn. Op zijn bureau ligt alles netjes in stapeltjes enzo, maar daar wil ik niet tussen neuzen, dat zijn zijn zaken.

Als ik 2 armen om mijn lichaam voel gaan, schrik ik op. Hij grinnikt en drukt een kusje tegen mijn wang.

"Was je aan het rond neuzen?" vraagt hij en hij kijkt me aan. Ik knik en kijk hem ook aan.

"Ja, je foto's zijn heel erg leuk." Ik glimlach en hij gaat voor zijn foto's staan. "Ik ken ze nog niet allemaal."

"Nee, klopt. Sommige is familie van me of oude vrienden." Ik knik en kijk naar de foto's voor me. Hij wrijft over mijn heupen en zet zijn kin op mijn schouder. Zachtjes vertelt hij me wie iedereen is en knuffelt hij me. "Morgen is mijn oma jarig en mijn moeder stelde voor om je ook uit te nodigen? Je kan het vast goed vinden met mijn familie."

Ik glimlach en knik. "Ja, lijkt me leuk." Hij knikt even en beweegt dan zijn lichaam even heen en weer, waardoor ik mee beweeg.

Ik draai me om naar hem en leg mijn lippen tegen die van hem. Hij pakt mijn gezicht in zijn grote handen en ik sla mijn handen om zijn middel. Onze lippen krullen zich op en al snel zijn we verstrengelt in een zachte zoen.

Voorzichtig duw ik tegen zijn borst aan, zodat hij richting het bed loopt en zich erop laat vallen.

"Valentijnsdag is de dag van de liefde," zeg ik als ik even terug trek. Ik wil dat dronken ding over doen, alleen dan zonder dronken te zijn. "Ik heb vandaag zo weinig gedaan om te laten weten hoe veel ik van je hou."

"Dat is niet-" Ik stop hem van praten door hem te kussen en leg mijn handen onder zijn shirt op zijn buik.

"Dat is wel en daarbij, wil ik dit omdat ik het eigenlijk niet durf." Ik glimlach lichtjes. Het is verschrikkelijk dat ik het wel doe als ik dronken ben, maar nu niet. "Kun je me wel een beetje helpen?"

Hij knikt licht en legt zijn handen stevig op mijn heupen. "Doe maar," fluistert hij en hij doelt op dat ik het ritme van zijn handen moet volgen. Ik laat hem me lijden en voel hem hard worden onder me. Ik wist dat dit zou gebeuren en daarom durf ik het niet goed.

Langzaam glijden onze tongen om elkaar heen en beweeg ik mijn heupen. Zijn handen glijden mijn shirt in, waardoor ik lichtelijk stres heb omdat ik het nu alleen moet doen. Seksuele handelingen is niet mijn ding.

Ik leg mijn voorhoofd tegen dat van hem en sluit mijn ogen. Onze ademhaling gaat gehaast. Zelfs die van mij, van de spanning denk ik. Hij bijt op zijn lip, waardoor mijn lippen meteen contact zoeken met die van hem. Hij zuigt aan mijn lip en uit reflex duw ik met mijn heupen harder tegen die van hem aan, waardoor hij zacht kreunt.

Ik laat mijn lippen over zijn nek gaan en hij haalt mijn shirtje wat omhoog. Zijn handen verkennen mijn rug en ik trek zijn shirt voorzichtig uit.

"Kan er niemand binnen komen?" vraag ik zacht en ik kijk op hem neer. Hij schudt zijn hoofd en trekt mijn shirt ook uit. Opeens voel ik me verlegen en kus ik hem even, om steun te krijgen.

"Ik weet niet.." mompel ik zacht en hij legt zijn armen stevig om me heen.

"Hey, het is mijn lichaam en je hoeft er echt niet bang voor te zijn. Je kan het als je dronken bent, waarom dan niet nu?" Ik wrijf zacht met mijn duimen over zijn buik en kijk er dan beschaamd naar.

"Ik weet het niet.." Hij trekt me naar hem toe en leidt mijn handen dan naar zijn broek.

"Ik dwing je echt niet tot iets, als je het niet wil.." Ik schud mijn hoofd en geef hem dan een lange kus.

"Ik zette zelf de eerste stap," zeg ik en hij knikt.

"Na een keer dan ben je al minder zenuwachtig," zegt hij en ik knik voorzichtig, voordat ik zijn broek losmaak en hem naar beneden trek. Harry legt zijn hand in mijn haar en zorgt dat ik omhoog kom. Hij zoent mijn lippen zacht, waar hij gekgenoeg de leiding in neemt, terwijl ik hier op hem lig en eigenlijk de leiding heb.

Zacht raak ik zijn boxer aan en laat ik mijn vingertoppen wennen aan de stof. Ik moet een beeld vormen hiervan, maar ik durf niet te kijken. Als ik naar hem kijk, sluit hij zijn ogen en knijpt hij in mijn heupen. Ik bijt op mijn lip en druk een kort kusje tegen zijn lippen.

Als ik iets harder wrijf, hoor ik hem kreunen en bijt ik opnieuw op mijn lip. Voorzichtig trek ik zijn boxer ook naar beneden, maar opnieuw durf ik niet te kijken.

"Harry ik.." mompel ik hopeloos en hij kijkt me aan, voordat hij mijn pols pakt en mijn hand naar hem toe lijdt.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now