Part 78

3.2K 138 8
                                    

Harry Point Of View

Voorzichtig til ik Destiny op en leg ik haar op het bed. Haar oogjes zijn nog een beetje rood, maar hopelijk trekt dat snel weg.

Ze knijpt in mijn krullen en ik sluit mijn ogen even. Haar handjes zijn zo klein vergeleken met die van mij.

"Kan het wel?" vraagt ze dan zacht.

"Hoe bedoel je?" vraag ik net zo zacht en ze legt haar handen om mijn nek. "Ben je ongesteld?"

Ze schudt haar hoofd. "Dat je.. Je weet wel.." Ze zucht en sluit haar ogen.

"Ja tuurlijk heb ik dat, het lag voor de hand dat we het hier ook gingen doen." Ik glimlach en stel haar gerust met een kus. Ze kijkt me aan en knikt dan. "Alleen zijn we daar nog niet, baby pinguïn."

Ik zoen haar zacht, waardoor weer haar handen in mijn krullen knijpen. Haar lippen hebben de vertrouwde zoete smaak en ik bijt er zacht op, waardoor ze hetzelfde bij mij doet. Voorzichtig trek ik haar shirtje uit, waardoor we terug moeten trekken.

Ze kijkt me even aan en laat een kleine glimlach zien, waarna ze ook mijn bloesje uittrekt.

"Kun je je omdraaien?" vraag ik zacht en ze fronst, voordat ze alsnog doet wat ik vraag. Ik ga voorzichtig over haar heen hangen en plaats een kusje in haar nek. "Het was om je te laten ontspannen, dus daar zorg ik voor," fluister ik en ik leg mijn handen om haar heupen.

Ze zucht en sluit haar ogen. Ik druk zachte kusjes over haar schouders en beweeg mijn duimen over haar onderrug, zodat haar spieren los worden. Als ik even naar haar kijk, zie ik haar rustig ademen en voor zich uit staren.

Ik druk een kusje tegen haar lippen en ze kijkt me aan als ik mijn gezicht voor dat van haar houd.

"Fijn?" vraag ik en ik druk nog een keer mijn lippen tegen haar zachte. Ze knikt voorzichtig en sluit haar ogen. Ik masseer haar rug voorzichtig en druk zachte kusjes tegen haar rug. Na een tijdje, maak ik de sluiting van haar bh los en haal ik die weg, waardoor ik heel haar rug kan kussen.

"Ik ben ontspannen," zegt ze dan na een tijdje en ze opent haar ogen. Ik grinnik en ga over haar heen hangen, mijn hoofd in haar nekholte.

"Je kan niet meer wachten, hè?" Ze schudt haar hoofd en kijkt me aan. Ik glimlach en trek mijn broek uit, waardoor Destiny zich om kan draaien. ze trekt ook haar broek uit en trekt me dan op haar.

"Je mag me vaker masseren," grinnikt ze, voordat ze mijn lippen met die van haar laat raken. Ik glimlach tevreden en laat mijn handen haar lichaam verkennen.

"Dat zal ook wel gebeuren."

★~★~★~★

Zoals altijd, gaat het beter met Destiny nu ze bij mij kan slapen en met me kan zijn. Het klinkt misschien wat arrogant, maar het is wel zo. Ze wordt vrolijker als ze met me is.

"Alweer klaar," zeg ik als ik de 2 vlechtjes over Destiny haar schouders leg en dan een kus tegen haar wang druk.

"Bedankt, baby," zegt ze als ze me een kus geeft en ik leg tevreden mijn armen strakker om haar heen.

"Nog wat gehoord van die meiden, nadat ik ze geblokkeerd heb op alles?" vraag ik als ik mijn hoofd op haar schouder leg en met haar meekijk op haar telefoon.

"Nee, geen een keer. En met de diploma uitreiking keken ze me niet eens aan," zegt ze als de door de foto's van ons 2e scrolt.

"Beter dat ze niks zeggen dan dat ze weer lelijke dingen zeggen." Ze knikt.

Love Lessons H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu