Part 33

3.9K 170 13
                                    

Harry Point Of View

Als ik in de ochtend wakker word, is Destiny er niet. De wc wordt in de badkamer doorgespoeld en dan weet ik als geruststelling dat ze daar is. Na een paar seconden loopt ze in gedachtes naar het bed toe.

"Goedemorgen, babe," zeg ik zacht en ze kijkt me aan. Ik kan haar zien nadenken over allerlei dingen.

"Goedemorgen." Ze kijkt naar 1 plek als ze op het bed komt zitten en opnieuw nadenkt.

"Voel je je al wat beter?" In haar ogen komt een laagje tranen te staan en ze schudt haar hoofd. Snel ga ik rechtop naast haar zitten en trek ik haar tegen me aan. "Wat is er mis met je?"

"Buikpijn," jammert ze en ze klemt haar armen om haar buik heen. Ik leg mijn hand voorzichtig op haar buik en kijk op haar neer. Ze houdt zich een beetje afstandig van me, waardoor ik weet dat er meer is.

"Hoe komt het? Voel je je nog steeds niet goed?"

"Dat sowieso," mompelt ze zacht en ze kijkt op, voordat ze naar mijn oor leunt en heel zachtjes fluistert: "Ik ben ongesteld.". Alsof niemand het mocht weten.

"Ow," zeg ik zacht en ze kijkt weer voor zich uit.

"Maar ik had er niet op gerekend, dus ik heb niks bij," zegt ze opnieuw zacht en ik wrijf over haar hoofd. "En ik was het blijkbaar gisteravond geworden.."

"Het geeft niet," zeg ik als ik zie dat de de deken over het bed legt. "Ik haal wel wat voor je."

"Hoeft echt niet hoor, mijn moeder wil ook wel gaan," zucht ze beschaamd en ik trek haar stevig tegen me aan.

"Je kan er echt wel eerlijk over zijn hoor, babygirl. Ik heb een zus die elke maand precies hetzelfde heeft en ik snap hoe klote het is om te hebben." Voorzichtig kus ik haar voorhoofd en zie ik haar met haar knieën over elkaar bewegen. "Relax... Ik ga me nu meteen aankleden en dan naar de winkel."

Ze legt haar hoofd tegen mijn schouder en verbergt haar hoofd. "Maar neem eerst een warme douche, dat zal je vooral goed doen."

Ze knikt en kijkt me aan. "Sorry dat het precies nu-"

"Babe.." grinnik ik eventjes zachtjes. "Je kan het niet plannen. Je hebt er niet voor gekozen. Kortom: het is niet jouw schuld."

Ik knuffel haar stevig, omdat ik weet dat ze nog steeds een beetje ziekjes is en ik haar dan niet kan kussen. Als ik opsta, staat ze na me op en pak ik haar hand zodat ze achter me aanloopt naar de badkamer.

"Gaat het een beetje beter?" vraag ik haar als ik de douche aandraai en de temperatuur afmeet.

"Niet echt. Nu veel buikpijn, maar de hoofdpijn en misselijkheid is over." Ik knik en glimlach lichtjes naar haar. Ze trekt haar joggingbroek uit en ik pak die van haar aan, zodat ik hem straks bij haar koffer kan leggen.

"Heb je ondergoed?" vraag ik en ze bloost.

"Vergeten." Ik geef haar een vlugge kus tegen haar voorhoofd en pak het dan uit haar koffer. Ze bloost nog meer als ze me ermee ziet lopen en ik grinnik even.

"Ook dat is heel erg normaal." Ik doe de wcklep dicht en leg al haar kleren daarop. Ze zucht en ik knuffel haar. "Geniet van je douche, misschien ben ik terug als je klaar bent."

"Bedankt, Harry." Ik knik naar hem en druk een kus tegen haar wang en voorhoofd.

"Geen dank, liefje." Ik laat haar alleen in de badkamer en loop dan naar mijn eigen kamer, waar ik Louis zie omkleden.

"Hey mate, waar was je?" vraagt hij en ik haal een hand door mijn krullen.

"Slapen bij Destiny," zeg ik eerlijk en ik trek snel een broek aan, daarna een shirt. "Ze heeft haar periode maar is dingen vergeten, dus ik ga het even voor haar halen."

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now