Epiloog

3.1K 156 36
                                    

Destiny Point Of View

"Echt niet kijken, hè?" vraagt Harry zacht en hij houdt zijn handen voor mijn ogen geklemd. Ik giechel en tast om me heen ofdat ik wat voel. "En je kan wel wat sneller, baby," grinnikt hij als hij zijn ene hand loslaat voor mijn ogen. Als je had gedacht dat ik dan met 1 oog kon zien, had je het mis. Zijn handen zijn groot genoeg voor allebei mijn ogen.

"Ja, hallo. Ik heb geen idee ofdat ik ergens tegenaan loop," grinnik ik ook en hij slaat even snel tegen mijn kont, voordat hij zijn arm om me heen legt. "Stop daar nou eens mee, Styles!"

"Er zijn 4 mensen in dit huis die Styles heten, je bent onduidelijk." Hij drukt een kusje tegen mijn wang en gaat dan stilstaan, waardoor ik hetzelfde doe. Ik pak zijn bovenbenen vast, die achter me staan.

"Okay, je mag kijken," zegt hij als hij zijn handen voor mijn ogen weghaalt en ze om mijn bovenlichaam legt. Ik open mijn ogen en hoor meteen 2 stemmen schreeuwen.

"Gefeliciteerd!" roepen Ika en Thomas en Ika rent op me af, voordat ze haar armen om mijn benen heen legt. Ik zak voor haar neer en trek haar tegen me aan.

"Dank je wel!" zeg ik blij en ik voel ook Thomas' armen om me heen. Ik geef ze allebei een kus en kijk dan om me heen. Heel de woonkamer is versiert met slingers en kleurplaten van Ika en Thomas.

"We hebben taart," zegt Harry en ik geef hem ook een lange kus. Hij glimlacht tevreden en wrijft over mijn heup, voordat hij een stoel voor me naar achter schuift en zelf op zijn eigen stoel gaat zitten.

"Wil je een groot of een klein stuk?" vraagt hij als hij de taart pakt. Ik kijk naar de taart en glimlach dan. Mijn lievelingstaart. "Zo?" vraagt hij en ik knik, waarna hij er snel nog een stukje bij doet. Dat is nog altijd hetzelfde.

"Dan delen we wel," zeg ik als ik Ika bij me op schoot trek en ze kijkt me glimlachend aan. Harry glimlacht en snijdt dan voor hem en Thomas ook een stuk.

"Kijk, ik heb dit voor je," zegt Harry als hij een cadeautje pakt en het aan me geeft. Ik pak het aan en trek het papier er dan vanaf.

"Kaarsjes," zeg ik blij en ik pak de verschillende keuren van glaasjes vast. Harry glimlacht naar me en ik haal mijn hand even door zijn haar. "Heel erg lief. Bedankt."

Ik geef hem een kus en wrijf even over zijn arm. Hij drukt nog een kus tegen mijn hand en pakt dan nog een cadeautje.

"Dit is van ons allemaal," zegt hij als hij het geeft en allemaal kijken ze me aan. Ik pak het uit en kijk dan naar het kleine fotolijstje waarin een foto van ons gezinnetje zit. Op het houten fotolijstje staan allerlei dingen geschreven. Ook al kan Ika pas net schrijven, heeft zo toch wat geschreven.

"Ahw," zeg ik en ik kijk naar de foto. Harry grinnikt tevreden en ik kijk naar hem. Hij wrijft even over mijn hoofd en geeft me een kus. "Bedankt."

"Geen dank, liefje." Hij neemt een hap van zijn taart en kijkt me dan aan. "Niall komt straks ook eventjes."

Ik knik en glimlach naar hem. "Gezellig." Na een tijdje wil Ika van mijn schoot en dat laat ze merken ook. Ze klautert en klimt en rent dan naar buiten als ze eraf is.

"En onze ouders?" vraag ik en hij knikt. Samen kijken we toe hoe Thomas achter Ika aanrent en ze dan op de trampoline stappen. Harry's hand vindt die van mij, zonder dat hij daarvoor mij aan moet kijken. Ik wrijf met mijn duim over die van hem en kijk dan wel naar zijn hand.

Voorzichtig draai ik zijn ring om zijn vinger rond en dan bij mezelf. Opnieuw word ik herinnert aan de beste dag van mijn leven, onze trouwdag. Ik was net een half jaartje niet meer zwanger van Thomas, en iedereen die we erbij wilde hebben, die was er.

Met een ruk kijk ik op als ik de bel hoor, maar dan kijk ik naar Harry, die opstaat.

"Dat zal Niall zijn, denk ik," mompelt hij. Ik kijk naar de klok, die half 1 aangeeft. We zaten hier dus al een uur..

"Okay, dan kleed ik me om." Hij knikt en kijkt naar Ika en Thomas die naar de deur rennen. Ik ren snel de trap op en naar onze kamer. Een mengeling van mijn en Harry's geur komt me tegemoet en ik glimlach eventjes. Dit huis is de fijnste plek waar ik kan zijn.

"Destiny!!" roept Niall zingend en ik lach even. "Schiet op of ik kom je halen!"

"Jaja, rustig!" roep ik terug terwijl ik snel een panty aantrek, daar een zwart met rood jurkje overheen. Vroeger zou ik dit nooit aantrekken, maar ik weet dat ik dat gewoon niet durfde omdat ik bang was voor de mening van andere.

Snel ren ik naar beneden en trek ik Niall in een knuffel. "Gefeliciteerd, babe," zegt hij zacht als hij een kusje tegen mijn wang zet. Ik glimlach en kijk hem aan.

"Bedankt." Hij glimlacht terug naar me en geeft me een cadeautje, die ik blij uitpak. Ik zie een schattig make-up setje en grinnik dan. Niall geeft me altijd dingen waar ik wat aan heb, qua make-up of nagellak.

Opnieuw bedank ik hem, voordat ik het setje op de kast zet, waar ook alle kaarten staan.

"Waar is Harry?" vraag ik dan.

"Buiten, denk ik," zegt Niall als hij door het raam kijkt en dan knikt. We lopen allebei naar buiten, waar de zon ons tegemoet lacht. Ika en Thomas spelen samen op de trampoline, terwijl Harry de thee inschenkt op het terras.

Niall en ik lopen samen naar hem toe en ik knuffel hem eerst, voordat ik op een stoel ga zitten en Harry naast me neer ploft. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen, waardoor ik met zijn ringen speel.

Voorzichtig draait hij zijn hand, zodat onze handen in elkaar gevlochten zijn. Ik kijk hem aan en glimlach dan breed.

"Ik hou van je," zegt hij zacht als hij een kus tegen mijn voorhoofd drukt. Ik laat mijn hoofd even tegen zijn schouder aanhangen en hij wrijft over mijn hoofd.

"Ik hou ook van jou," fluister ik terug, kijkend naar onze 2 kindjes en Harry, die me de gelukkigste moeder op heel de wereld hebben gemaakt.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now