Part 55

4K 161 23
                                    

Destiny Point Of View

Vlug leg ik Harry alles uit als we naar zijn huis rijden. Ik moet morgen wel naar school, maar hij zet me dan gewoon weer af op school morgen.

"Bitches," snauw ik kwaad en Harry legt zijn hand om mijn knie. "Deze kan ik ook niet meer gebruiken. Weg, zuurverdiende centen."

Ik zucht en schuif mijn telefoon voor me uit op het dashboard van de auto. Harry pakt hem even vast en kijkt ernaar.

"Dat gaat lastig worden, inderdaad." Hij kijkt me aan en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder. "Ahw baby.. Komt wel goed. Je kan mijn oude telefoon gebruiken."

"Heel lief van je Hazza, maar dat hoeft echt niet hoor. Ik overleef het wel," zeg ik zacht met mijn lippen dicht bij zijn oor.

"Ik niet," lacht hij een beetje. "Straks gebeurd er weer iets zoals dit en dan kan je me niet eens whatsappen, ik ga dood van ongerustheid."

Ik wrijf met mijn vingertoppen over zijn bovenarm en zucht. "Ik ga dit weekend wel kijken voor een nieuwe, goed?"

Hij knikt en ik druk een kus tegen zijn bovenarm. Dan pas besef ik me dat ik hem vandaag nog niet heb gekust, wat meteen al betekent dat ik hem straks aanval met kusjes als we tijd hebben.

"Morgen is het valentijnsdag," glimlach ik en hij knikt.

"Jep," glimlacht hij terug.

"Bij ons op school doen ze altijd zo'n rozenactie alleen heb ik er nog nooit eentje gehad," zucht ik. "Ik lees die flyers niet eens meer, want het heeft toch geen toevoeging voor me."

"Naja, je vriendje hoeft niet altijd van dezelfde school te komen," grinnikt hij en ik knik.

"Starbucks is goed genoeg." Ik glimlach naar hem als zijn kuiltjes te voorschijn komen en leg mijn hoofd dan weer tegen zijn arm, mijn lichaam zo dicht mogelijk bij dat van hem.

"Wilde jij morgen nog wat speciaals doen?" vraagt hij en ik knik.

"Met jou knuffelen," zeg ik zacht. Het voelt niet goed als hij altijd allerlei dingen regelt en ik nooit iets voor ons doe.

"Ik had hetzelfde idee, alleen dat met lekker eten." Hij kust mijn voorhoofd en wrijft over mijn knie.

"Hm.." mompel ik en ik sluit mijn ogen. Na een paar minuutjes stoppen we bij zijn huis en stappen we uit. Ik pak zijn hand stevig vast en loop achter hem aan naar binnen.

"Hey mam!" roept hij en hij legt mijn tas bij de kapstok. "Destiny is er ook!"

"Had ik wel gedacht, liefje." zegt ze als ze de woonkamer uitkomt en naar ons glimlacht. Ik glimlach oprecht terug en leg mijn hoofd tegen Harry's schouder.

"Willen jullie wat te drinken?" vraagt zijn moeder en ze loopt naar de keuken.

"Thee, alsjeblieft." Zijn moeder knikt en zet de waterkoker aan. Harry neemt me mee naar de woonkamer, waar zijn zus ook zit.

"Hey Gemm," zegt Harry en hij gaat op de bank zitten, waarna hij mij snel bij hem op schoot trekt.

"Hey Hazza." Hij legt zijn armen strak om me heen zodat ik niet weg kan en drukt een kus tegen mijn wang. "Kijk nou mam, heel erg cute en dan heb ik niemand," zegt Gemma en ik probeer Harry's armen van me af te halen, om niet zo duidelijk verliefd te zijn met zijn familie erbij.

"Geen enkele jongen is goed genoeg voor jou, Gemma," zegt Harry en ik grinnik. "Voor Destiny eigenlijk ook niet, maar gelukkig ziet ze dat niet in want anders was ze al lang bij me weg geweest."

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now