Part 47

4.1K 163 14
                                    

(Gewoon omdat het smut is vandaag nog een hoofdstukje ;) xx enjoy!!)

Destiny Point Of View

Meteen verlaat zijn bloesje zijn lichaam en glimlacht hij naar me. "Rustig, ontspan je," fluistert hij en hij legt zijn handen opnieuw om mijn heupen. Ik voel zijn lippen tegen die van mij en zijn duimen die voorzichtig mijn shirt optillen.

Adrenaline schiet door mijn aderen en liefde neemt mijn gedachten over. Ga ik dit echt doen? Natuurlijk ga ik dit doen. Als ik Harry moet geloven, voelt het fijn en dan zijn er alleen maar voordelen. Op 1 ding na, natuurlijk. Dat ik hier straks naakt lig.

Voorzichtig neemt hij mijn shirtje mee omhoog en trekt hij die over mijn hoofd heen. Ik hijg en kijk naar mijn lichaam. God.. Wat ben ik lelijk. Dat zal me morgen ook wel vertelt worden.

Zijn handen bewegen zich over mijn buik en kippenvel ontstaat op mijn armen. "Niet zo kijken, je bent mooi," fluistert hij, voordat hij me een kus geeft en dan naar me kijkt. Verstandig hou ik mijn mond en spreek ik hem niet tegen.

Hij kust me continu als hij mijn knoop van mijn broek losmaakt en hem uittrekt. Na nog geen 5 minuutjes lig ik alleen in mijn ondergoed onder hem. Zo veel dingen vertellen me om niet verder te gaan, maar ik doe het toch. Het is spannend en brengt me dichter bij Harry.

Zijn vingers wrijven over mijn slipje heen en hij trekt terug van onze zoen, zodat hij naar mijn lichaam en naar mij kan kijken.

"Voelt het goed?" vraagt hij en ik knik als ik mijn ogen sluit. Mijn armen leg ik om zijn nek, zodat ik in zijn krullen kan knijpen. Hij drukt een klein kusje tegen mijn lippen en legt zijn hoofd dan in mijn nek. Zijn vrije hand is te voelen bij mijn rug en hij maakt mijn bh los, die ik zelf weghaal en dan mijn handen weer in zijn krullen klem. "Mag ik, babe?" vraagt hij, doelend op mijn slipje.

Voor ik het zelf weet, knik ik. Vlug geeft hij me een kus en trekt hij mijn slipje naar beneden.

"Relax.. Baby..." Hij kust me zacht en ik klem mijn benen tegen elkaar. Voorzichtig spreidt hij mijn benen weer en ik laat het toe. Zijn vingers zijn te voelen bij mijn gevoeligste plekje, waardoor ik mijn hoofd kreunend in de kussens leg. Pas na een paar seconden heb ik door wat ik doe en bloos ik beschaamd. Moest dat?

"Laat het maar gaan, babe. Ik zei toch dat het goed zou voelen?" Ik klem mijn ogen op elkaar en verplaats mijn handen naar zijn rug, waar ik meer grip heb. Zijn vingers bewegen voorzichtig en ik kijk naar Harry, die me glimlachend aankijkt en dan op zijn lip bijt. "Je bent zo mooi," fluistert hij als hij me een kort kusje geeft.

Ik sluit mijn ogen meteen weer en zet mijn nagels in zijn rug als hij zijn vinger in me laat glijden. Een kreun verlaat opnieuw mijn lippen en hij beweegt voorzichtig.

"Shit," kreun ik en hij kust me met een glimlach.

"Hoe voelt het?" vraagt hij zacht en ik kreun. Wil hij hier echt antwoord op? Ik kan het niet beschrijven.

"Harry," mompel ik hijgend en hij beweegt zijn vinger langzaam, waardoor ik mijn heupen beweegt. "Harry," zeg ik dan op een hardere toon en ik open mijn ogen om hem aan te kijken.

"Ik vroeg hoe het voelt," zegt hij en ik jammer. "Nou?"

"Super," zucht ik en hij knikt, voordat hij weer voorzichtig beweegt.

"Vertel me als het pijn doet," fluistert hij zacht, voordat hij nog een vinger in me laat glijden. Ik kreun van genot en klem mijn nagels nog een keer in zijn rug. Als hij zijn duim over mijn allergevoeligste plekje laat gaan, ontstaat er een raar gevoel in mijn onderbuik en trek ik mijn nagels naar beneden.

Love Lessons H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu