Part 52

4K 154 26
                                    

Destiny Point Of View

Harry bleef bij me slapen en de dag daarna was er alleen maar gezeik met school. Mijn moeder werd er helemaal gek van, net als ik. Ik kon niet doen wat ik wilde, omdat ik telkens weer opnieuw alles moest uitleggen.

Gelukkig is het nu avond en gaan Harry, Louis, Niall en ik straks stappen.

"Kleed je anders bij mij om," zegt Harry en ik kijk naar hem als hij naar me toeloopt.

"Waarom?" vraag ik en ik kijk in mijn kast.

"Omdat Louis al klaar is en Niall over een uurtje bij mij voor de deur staat, we moeten daar ook nog naartoe lopen," zegt hij en ik knik.

"Ja, isgoed." Hij pakt mijn tas en ik prop er een random jurkje in, het zal wel goed zijn. Vlug pak ik een onderbroek in, dan hoef ik niet weer een boxer van Harry aan. Het zit niet verkeerd, dat zeker niet. Maar dan heb ik in ieder geval een keuze.

"Ja, klaar," glimlach ik als ik alles heb. Harry knikt tevreden en drukt een kus tegen mijn lippen. Hij neemt mijn tas mee naar beneden, waar Louis op ons wacht. Ik glimlach naar hem en pak Harry's hand dan.

"Doei mam!" roep ik en ik open de voordeur. Ze roept nog 'doei' terug en dan stappen we met z'n alle Harry's auto in. Louis zit achterin en ik zit voorin naast Harry.

"Mag 'ie harder?" vraagt Louis en hij leunt naar voren. Ik zet de radio harder en hoor Louis dan hard meezingen. Harry legt grinnikend zijn hand op mijn knie en kijkt voor zich uit. Ik leg mijn hand om die van hem heen en mijn hoofd tegen zijn schouder.

Het komende half uur gaat zo voorbij. Het was gezellig. Als we bij Harry aankomen, zien we Niall's auto al staan en stappen we snel uit. Harry pakt mijn hand meteen en leidt me naar de deur. Louis loopt achter ons aan.

Als we het huis binnen stappen, horen we meteen Niall's lach en glimlach ik in mezelf. Nog eventjes loop ik met Harry mee naar de woonkamer, zodat ik Niall een knuffel kan geven. Hij is zoals altijd erg vrolijk en uitbundig, wat me zelf ook vrolijk maakt.

Vlug geef ik hem een knuffel en Harry een kus, voordat ik mijn tas meeneem naar boven en daar me omkleed. Ik kan de make-up gebruiken die hier al ligt en die Harry voor me heeft gehaald.

Na een kwartiertje ben ik helemaal klaar en loop ik opnieuw naar beneden. Harry, Louis en Niall zitten op de bank met ieder een flesje bier. Als ik binnen kom, keren alle hoofden zich naar mij toe en staat Harry meteen met een glimlach op.

"Je ziet er fantastisch uit," zegt hij en hij legt zijn handen om mijn middel. Ik kijk naar hem en glimlach.

"Bedankt." Voorzichtig drukt hij een lange kus tegen mijn lippen en leg ik mijn handen om zijn nek.

"Hm.. Aardbeien," fluistert hij na onze kus en hij likt grinnikend zijn lippen. Ik draag nooit lipgloss maar nu ben ik blij dat ik het op heb gedaan. Blozend kijk ik hem aan en grinnik ik. Hij pakt mijn hand en gaat op de bank zitten, met hem naast me. "Wat te drinken?" vraagt hij en ik knik. "Biertje?"

"Iew nee," zeg ik en Louis en Niall lachen.

"Okay, wijntje dan?"

"Nee dankje, gewoon cola is voor nu genoeg." Hij knikt en klopt even op mijn knie, voordat hij opstaat.

"Wauw, toch geen water?" vraagt Niall en ik rol mijn ogen.

"Grappig," zeg ik sarcastisch en hij steekt zijn tong uit, waardoor hij me aanstaart. Ik grinnik en kijk dan naar Harry die me cola geeft. "Dankje."

Hij glimlacht en drukt een kusje tegen mijn wang.

★~★~★~★

Na ongeveer een uurtje, parkeren we allemaal onze fiets en lopen we de stad in. Harry pakt mijn telefoon en geld van me aan en propt het in zijn broekzak.

Love Lessons H.S.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ