Part 26

4.7K 187 16
                                    

Destiny Point Of View

Zijn hand ligt op mijn bovenbeen als we film kijken. Ik bijt op mijn nagels en hou mijn andere hand om die van hem geklemd. Hij drukt een zacht kusje tegen mijn wang, iets wat hij het afgelopen uur alleen maar heeft gedaan.

"Nog meer?" vraagt Harry zacht en hij houdt oreo voor mijn mond. Ik neem er een hap van en kijk dan weer naar de tv die op zijn kamer staat.

"Ik word nog rond door jou."

"Hm.." mompelt hij.

"Als ik hier weg ben dan moet je me wegrollen," lach ik, omdat ik in plaatsjes denk en ik Harry me al zie wegrollen. Harry grinnikt en kijkt naar me. Ik kijk ook op naar hem en haak een krul achter zijn oor.

"Ben je ook zo moe?" vraag ik zacht en hij knikt voorzichtig.

"Wil je deze film morgen ochtend afzien?" Ik knik en zucht. Hij wrijft even over mijn hoofd. "Kom, dan gaan we ons klaarmaken om te slapen."

Ik sta op van het bed en zie hem hetzelfde doen. "Wil je een shirt van mij aan? Dat zal je vast schattig staan. Ow wacht, dat staat je schattig."

"Hoe weet jij dat?" lach ik een beetje.

"Doordat jij mijn bloesje een keer droeg." We glimlachen allebei bij de herinnering en ik haal mijn schouders op.

"Geef me je shirt maar." zeg ik en hij knikt. Ook dat was een droom van me, om zijn net gedragen shirt te dragen.

Hij trekt zijn shirt over zijn hoofd en mijn kin valt. Wauw. Alsof er niets gebeurd geeft hij het shirt aan mij. Het valt hem pas op dat ik staar als ik het shirt niet aanpak.

"Dat is zo mooi," zeg ik als ik op hem afloop en de tattoo op zijn buik aanraak. Hij kijkt naar zijn buik en dan in mijn ogen. "Een vlinder."

Hij knikt en glimlacht. "Bedankt."

Ik druk een kus tegen zijn kaak en glimlach terug naar hem. "Zo klopt het totale plaatje, met al je tattoo's." Ik wrijf over zijn armen en kijk hem even aan. "Het is echt heel erg mooi."

"Bedankt babe," zegt hij als hij mijn hoofd kust en me dan tegen hem aantrekt. Ik leg mijn hoofd tegen zijn blote borst en mijn armen om hem heen.

Na een lange knuffel stap ik van hem weg en draai ik mijn rug naar hem toe, zijn warme shirt in mijn handen.

"Voordat je je omkleedt," begint hij en ik draai me even om. "Wil ik dat je weet dat je je thuis kan voelen bij mij. Dit is je 2e thuis, snap je?"

Ik knik een beetje, maar hij ziet mijn twijfel en loopt op me af. "Ik ken de gewoonte van mijn zus dat als ze bij mij op de kamer sliep, dat ze haar bh aanhield."

Ik knik nu duidelijker. Ik was van plan dat te doen, want dit word mijn eerste nacht bij hem slapen.

"Maar dat hoeft niet. Ik snap het als je het wel wil, maar het hoeft niet. Schaam je niet voor me." Hij drukt een kus tegen mijn wang en stapt dan bij me weg. Ik moet duidelijk nadenken over zijn woorden, dat doe ik terwijl ik mijn shirt over mijn hoofd trek en zijn warme dan weer aan.

Samen poetsen we onze tanden en dan kan hij het niet laten om zijn armen om me heen te slaan. Ik kijk hem glimlachend aan en wrijf over zijn armen. Hij heeft alleen een skinnyjeans aan en daar moet ik wel even aan wennen.

In de slaapkamer trek ik mijn broek uit en daarna mijn bh. Het dringt nog niet echt tot me door dat hij mijn vriendje is en echt om me geeft. Hij sliep ook altijd bij mij toen we geen relatie hebben.

Het shirt van Harry reikt tot de helft van mijn bovenbenen, waar ik erg blij mee ben. Ik kan gewoon in mijn onderbroek slapen zoals ik altijd doe.

"Kom hier, lekker kontje." Ik draai me om naar Harry en frons mijn wenkbrauwen. Hij grijnst en steekt zijn armen naar me uit.

Love Lessons H.S.Where stories live. Discover now