2.Görev

4.3K 377 168
                                    

Nutella yemiyen kardeşimin dinlediği iğrenç şarkı eşliğinde yazılmıştır.
🙀

Bana galsam otunu kim vericek ki? Yani, her şey Harry'nin ayağına geliyordu. Ama bana kimse yardım etmiyor. Şimdi Snape'den çalsam eşyağlarını falan yıkarım. Yada oradaki iksir malzemelerinin kokusundan ölürüm.

Ortak salondan çıktım ve Griffindor ortak salonuna doğru yürümeye başladım. Daha yasak saati gelmemişti dolayısıyla koridorlarda bir kaç kişi vardı. Griffindor ortak salonunun önüne geldiğimde "muzlu börek." diyerek içeri girdim. Kesinlikle dün akşam boyunca Ateş Kadehi kitabını karıştırarak şifreyi aramadım. Çünkü ben çok işliyim. Kardeşime, yengeme. Anneme, yeğenime, Weasley'lere, Hermione'ye yada Olivia'ya sormak yerine kitaptan şifreyi aradım. Çünkü çok işliyim.

Ortak salona girdiğimde kimse bana bakmadı, çünkü niye baksınlar? Ben J.K Rowling miyim.

Hızlıca yürüyerek erkekler yatakhanesindeki abiciğim olmayan abiciğimin odasına girdim. Ron ve Neville oturmuş patlamalı pişti oynuyordu. Ben burda Deniz canlıları tarafından yenilicem diye korkuyim bunlar patlamalı pişti oynasın!

Where is the adalet?

Bana tip tip bakanların yanından geçerek Harry'nin sandığını bulup karıştırmaya başladım.

"Buraya girmen yasak değil miydi?" diye sordu Ron. Sandığın içindeki pelerini ararken yanıtladım.

"Olivia, bizim binaya her gün giriyor. Hem ikinci sınıftayken çok özlü iksir içip giren kimdi?" dedim. niye dedim? Çünkü paşa gönlüm öyle istedi.

"Harry, peleniri nereye koyuyo?" diye sorduğumda Ron yerinden bi zahmet kalkıp yatağın altına saklanmış pelerini elime tutuşturdu. Bende yerdeki çantadan çapulcu haritasını aldım.

"Hoh! Neville, nerden Galsamotu bulabilirim? Bide Harry nerde?" dedim sanki Harry camdan atlayarak içeri giricekmiş gibi cama bakarak.

"Akdenizden." dedi Neville çok normal bir şey söylüyormuş gibi.

"Akdeniz'e nasıl gideyim?!" diye cırladım. Şuan gerçekten çok stresliyim ve Nutella yemeden kendime gelebileceğimi sanmıyorum.

"Aslında..." dedi Neville. "Snape'in deposunda vardır. Eğer yoksa bulabileceğin bir yer bilmiyorum."

Oha!

Bilmiyorum mu dedi o?

Ağlıycağm

Yarın cenazem kalkacak sevenlerime duyurulur. Varsa tabii.

Pelerin ve haritayı sırtlanıp odadan çıktım. Slytherin ortak salonuna vardığımda ayaklarımı yere vura vura yatakhaneye çıkıp Nutella depomdan Nutella aldım.

"Coty?"

"He?" dedi telefonuyla oynayan Caty.

"Napıyosun sen bakiiim?" dedim kendi yatağımdan onun yatağına zıplayarak.

"Kanqa bulduğum şeylere inanamıycaksın!" diyip telefonunun ekranını bana çevirdi. Wattpad'den Harry Potter fanficlerini açmıştı.

"Bir şey diycemde, ben zaten derslerde o hikayeleri okuyorum. Hatta yaşadıklarımı yazdığım bir kitap var. Onuda oku, oy da ver ha!"

Kafasını tekrar telefona gömdüğünde elime aldığım muzu eline tutuşturdum.

"Bugün Snape'den malzeme çalıcaz." dedim. Kaşlarını kaldırıp muzundan bir ısırık aldı.

"Nasıl olucak o iş?"diye sordu.

"Sen onu bana bırak." dedim. "Yardım ediceksin değil mi?"

İkiz-(HARRY POTTER)-Where stories live. Discover now