Nutella

3.9K 179 172
                                    

Bölüm falan değil. İlgi çeksin diye Nutella yazdım.

Herneyse. Hiçkimseye teşekkür etmeden önce bana bu kitapta yol göstermiş nutellama teşekkür ediyorum.

Çoğunuz ilk cümleden sonra bölümü kapattınız biliyorum. Çünkü ben olsam ben de yapardım. Ama ben gene de Mary'e katlanıp sonuna kadar okuduğunuz için size gerçekten teşekkür ederim.

Bu benim yazdığım ilk kitaptı ve acemiydim. Buna rağmen kitabımı okudunuz ve yorum yapıp oy verdiniz. Teşekkürler. Ayrıca yaptığım hatalar ve kalbinizi kıracak bir şey yaptıysam özür dilerim.

Bir dahaki hikayelerinde dikkat etmem için

Buraya hikayede sevdiğiniz şeyleri,

Buraya da sevmediğiniz şeyleri,

Yazarsanız sevinirim. Ayrıca özel bölüm falan yapmayı düşünmüyorum. Eğer isterseniz 19 yıl sonrayı yazarım ama istemeyin bence. Tadı kaçabilir.

Hah, bir de trash yazıyorum ve bana oradan ya da buradan yazarsanız eğer istediğiniz bir konuyu konuşma değilde bölüm şeklinde yazabilirim.

Bal reklamı da yapıyım konusu gelmişken:

Bal reklamı da yapıyım konusu gelmişken:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu arada 84 bölüm yayımlamadım. Bi ara kafayı yiyip işsizlikle yazdım ve eğer artık Mary görmekten bıkmadıysanız her gün yayınlıycam fojrof itirazınız varsa da yayınlıycam. Yazdım o kadar.

Ha, bir de şu hikayede anlamadığınız bir şey varsa sorabilirsiniz. Bazen aklımda kurup yazdım sanıyorum ve yazmamış oluyorum. Böylece hikaye yamuk kalıyo. Yani bir konuya açıklık getiremediyseniz bunun sebebi benim aklımda hayal kurup yazmamamdır.

Şeyi de söyliyim. Şu geçmiş kitabını yazmıyorum çünkü konu bulamıyorum. Kitaba başladığımda da öylesine kafama eseni saömalıyordum ve artık aklıma saçmalamak şeyler gelmiyo. Eğer isterseniz bana mesaj kısmından fikir falan atabilirsiniz. Ama yorumlardan atmayın. Sonra sürprizi kaçıyo.

Tamam kızmayın bitiriyorum.

Kendime de teşekkür ederim. Bu hikayeye başlarken gıcık olduğum yarım bırakan kişiler gibi bırakmayacağıma kendi kendime süz verdim ve başardım. Mutluyum.

Hadi eyw.


İkiz-(HARRY POTTER)-Where stories live. Discover now