Afsnit 1 ~ Brooklyn

3.1K 37 0
                                    

Mit blik vandre over den mørke stjerne belagte himmel, i mens min hjerne køre på fuldtryk. I morgen flytter vi officielt ind i vores nye hus i Orlando - Florida, og jeg er bare ikke klar. Alle mine venner og fjender er her i Ohio. Jeg hader at være hende den nye pige. Alle hader den nye pige, enden fordi hun er ubeskrivelig lækker, og man ved at hun vil stjæle alle drengene. Eller også fordi hun simpelthen er så mega kikset, at man ikke engang kan holde ud at se på hende. Jeg sukker højlydt, og en tåre triller ned ad min kind. Jeg kan ikke holde det inde længere, jeg er så udmattet. Jeg giver slip, og tårerne vælter ud ad mine øjne, og ned ad mine kinder.

"Du ligger simpelthen ikke og græder. For helvede Brooklyn du lovede mig at du ikke ville græde" udbryder Addy, min storesøster. Hun skal ikke med til Florida, da hun flytter til New York. Hun er mit liv, og jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal klare mig igennem gymnasiet uden hende ved min side.

"Undskyld" svare jeg kort.

"Det skal nok gå, vi kan sende breve! Jeg lover at sende breve til dig hvor jeg skriver alt hvad jeg laver." Jeg smiler ved tanken, og ligger mig i hendes favn.

"Fortæller du mig så også om ham din mystiske kæreste?" spørg jeg bedende.

"Brooklyn, lidt privatliv tak!" udbryder hun, og vi griner. Jeg tørre de sidste tårer væk fra mit ansigt, og gaber.

"Jeg elsker dig" siger jeg, og falder stille i søvn i hendes varme beskyttende favn.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTER NOTE
Hejsa til alle jer der ikke allerede har læst dette afsnit på min Instagram. Jeg håber, at i kan lide det.

På dybt vand || ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora