Afsnit 85 ~ Brooklyn

569 18 25
                                    

Alex og Marcus kommer slentrende hen imod os. De hilser os med et smil og en vinkende hånd. Jeg gengælder både smilet og hånden. Marcus sætter sig ned imellem Valerie og mig. Jeg rejser mig for og giver Alex et kram. Hans stærke arme holder tæt rundt om mig, og en følelse af tryghed strømmer igennem mig som en flod. Hans læber omfavner mine i et blidt men sultent kys. Han har savnet mig. Et skævt smil former sig på mine læber idet hans kysser mig fra munden op til mit højre ører.

„Jeg har savnet dig smukke" hvisker han og kysser mig en sidste gang på munden, før han sætter sig ned imellem Allan og mig. Jeg bliver stående.

„Jeg skal lige på toilettet" meddeler jeg ud til mine venner og forlader dem. Jeg går ud af kantinen og hen mod det store pigetoilet. Jeg skubber stile døren op, uden at rører den med andet end min sko. En lav fnisen kommer mig i møde idet jeg træder ind og står ansigt til ansigt med Madison og to andre piger. Jeg kender ikke de to piger ved Madisons side, men jeg har set dem før. Madison opdager mig først og stopper de andre piger midt i en samtale.

„Nå, hvem har vi så her?" spørger hun nysgerrigt, selvom hun udmærket godt ved, hvem jeg er.

„Mad det er Brooklyn, det ved du da godt. Det er hende der har taget Alex fra dig" svarer den ene pige for mig. Hun er jo dummere end en dør. Og hvad fabler hun egentlig om? Madison vender sig om mod pigen med et drabeligt blik.

„Det ved jeg godt, jeg er jo ikke blank idiot" vrisser hun af hende og vender igen sin opmærksomhed overmod mig. Jeg kigger længselsfuldt over mod en ledig toiletbås. Lad mig nu bare tisse kvindemenneske. Madison tager et par skridt hen imod mig uden at sige et eneste ord. Jeg begynder at blive lidt utilpas.

„Nå, så dig og Alexander?" spørger hun stille. Jeg kigger forvirret på hende.

„Alex dumpap, du kender ham jo ikke engang" tilføjer hun og himler med øjnene. Jeg møder hendes blik.

„Hvad med mig og Alexander?" Jeg ligger med vilje tryk på ander, for at irritere hende.

„Fuglene snakker om, at i har været sammen" hvisker hun, så ingen andre kan hører det. To store røde plamager former sig på min kinder, og jeg vil bare gerne væk nu. Hvor ved hun det fra? Har Alex sagt det? En kuldegysning strømmer ned over min hud og efterlader mig som en hjælpeløs og bange kylling. Madison fnyser og går med svingene hofter de tre skridt tilbage, der er imellem de to piger og mig. Jeg ånder lettet ud og skal til at dreje om på hælen, men Madison kommer mig i forkøbet.

„Lad ham være. Han bruger dig kun for at få hævn på mig" siger hun koldt med ryggen til mig. Jeg panikker og løber ud af toilettet. Har hun ret? Bruger han mig kun for at få hævn på hende? Eller er hun bare en stor fed løgner? Et lavt skrig undslipper mine læber idet en hånd ligger sig på min skulder...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Omg hej, længe siden...
Jeg er faktisk meget tilfreds med dette afsnit! Og det er også blevet 140 ord længere, da jeg ikke længere har en begrænsning på 400 ord!! AYATAY!
Nå jeg håber, i kunne lide det, og at i glæder jer til næste afsnit!
Nu er der kun 15 afsnits tilbage af denne historie, uuhhhh! AHHAHA
(Btw; jeg har selv taget billedet heheh)
Spørgsmål;
Hvad har du lavet i dag?
Kan du lide Madison?
Hvad er din livret?
Hvilken klasse går du i?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now