Afsnit 51 ~ Brooklyn

597 16 0
                                    

En sort håret dreng sætter sig ved siden af mig og noget inden i mig siger mig, at jeg har set ham før, men jeg kan ikke placere ham nogle steder. Valeries smil falmer og hun sukker dybt. Drengens arm smører sig hen ad min skuldre, og et fugtigt ́hej ́ rammer mit øre. Jeg gyser, og panikker.

„Allan seriøst bare hold dig fra hende her, bare denne ene gang please" tigger Valerie, og trækker mig væk fra ham. Han sukker og himler med øjnene.

„Jeg prøver jo bare at have det lidt sjovt, lyseslukker" snerre han, og en intens stemning hænger over os. Jeg kigger skiftevis forvirret hen på Valerie og Allan.

„Åh undskyld, mine manere. Jeg er Allan, denne hæslige bunke skralds tvillingebror, du er sammen med Alex ikke?" siger han med et dystert smil. Jeg synker langsomt, det må være ham fra i tirsdags.

„Hej, jeg er Brooklyn, og jeg er ikke sammen med Alex" siger med en hæs stemme, jeg har virkelig lyst til at sige ́endnu ́ men det virker lidt mærkeligt. Hans øjne lyser op, og han rykker lidt tættere på. Jeg stirrer direkte ind i hans sultne øjne.

„Jeg holder fest i aften, sving lige forbi. Valerie kan give dig detaljerne" siger han lavt, som om ingen må hører om den lamme fest.

„Jeg har allerede inviteret hende nar, og hold dig så væk" bryder Valerie pludselig ind. Han overvejer det i et sekund, men rykker så væk med et suk.

„Det er ikke fair, at du får alt det nye kød" hvisker han. Jeg tror det var meningen, at han ikke ville have, at jeg skulle, hører det, men altså jeg sidder jo lige ved siden af. Valerie himler med øjnene.

„Hør her Brooklyn er faktisk pisse sød, og hun valgte mig spade" spytter hun, og han kigger mistroisk på hende. Han vender sig om mod mig.

„Åh Brook, er det rigtigt?" spørger han. Jeg har lyst til at give ham en lussing, hvad er det der er så slemt ved Valerie, hvorfor er der ingen der kan lide hende?

„For det første karl smart, så skal du aldrig kalde mig Brook nogensinde igen, og for det andet, ja jeg valgte Valerie, ikke at der er noget andet man frivilligt kan vælge" giver jeg igen, og Valerie giver mig en highfive.

„Vi er ikke færdige her" hvisker han, og rejser sig. Den dreng giver mig seriøst gåsehud...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Weekend eeey!!!🤪
Jeg er igang med at se denne dokumentar film på Netflix om Amanda Knox sagen, jeg er helt fanget hahah!
(Dette afsnit har en mikro anderledes slutning end det på Instagram, fordi jeg kan tillade mig at skrive mere her inde..)
Spørgsmål: Hvad synes i om Valerie indtil videre?

På dybt vand || ✓Onde histórias criam vida. Descubra agora