Afsnit 69 ~ Brooklyn

542 17 2
                                    

Jeg sætter mig træt ned på den hårde metalstol og sukker dybt. En let vind blæser igennem luften og river fat i mit lange hår. Irriterende. Folk snakker, griner, drikker, spiser og der er endda en, der græder. Jeg ligger mit hoved i mine hænder og masere min pande og hovedbund. Det har været en lang weekend. En hård en. Jeg glæder mig til skole i morgen, der skal jeg bare fokusere på skole, ikke følelser, selvmord og alkohol. Jeg har fået nok. Giv mig skole tilbage. Nu er jeg virkelig desperat. Valerie dumper ned på stolen overfor mig med et smil. Hun rækker mig min kaffe og tager selv en tår af sin.

„Uden sukker" hvisker hun dramatisk. Ja, jeg kan lide min kaffe sort. Jeg er glad for, at jeg har Valerie, hun er en god veninde. Jeg ville dog ønske, at jeg havde rakket ud til Julie også. Jeg tror alt dette med Marcus tager ret hårdt på hende. Jeg så hende ude på toilettet på hospitalet. Hun kastede op ned i kummen, med tårer strømmende ned ad hendes ansigt. Jeg spurgte hende selvfølgelig, hvad der var galt, jeg vidste jo ikke, at det var hende. Hun forklarede mig det, og så kunne jeg regne ud, at dette var den berømte Julie. Hun er smuk, men hun så såret ud. Hvilket hun jo også må være. Jeg ville dø, hvis Addy prøvede at dræbe sig selv. Ej jeg kan ikke engang lide at tænke på det.

„Nå, dig og Alex, hvad er historien?" spørger Valerie pludselig og river mig ud af mine tanker. Jeg smiler ved Alex ́ navn.

„Altså der er ikke så meget historie. Vi mødtes i lufthavnen i starten af måneden, hvor han gav mig sit nummer, og siden det har vi stødt på hinanden et par gange og ja, så fandt vi ud af, at vi går på samme skole, og nu er livet ved at blive okay normalt. Sådan da" svarer jeg med blikket rettet mod min kaffe. Han gør mig genert, Alex, også selvom han ikke er her.

„Det lyder som skolens næste top kærestepar" driller Valerie og lave kyssemunde. Jeg kan dog ikke undgå at fange hendes hentydning...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now