Afsnit 49 ~ Brooklyn

566 18 0
                                    

Alex har ikke været i skole i dag. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om det er fordi jeg blev sur eller noget andet. Jeg er bange for, at han er sur på mig. Men på den anden side så så han virkelig overrasket ud, så jeg tror ikke, at han vidste det, før jeg sagde det. Det kan være, at han bare gerne lige vil have en dag fri og tænke over tingene. Det kan være, at det slet ikke handler om Addy, Jackson eller mig, men at der faktisk er familie problemer. Jeg skubber alle tankerne om Alex væk og sætter mig ned ved siden af Valerie. Hun kigger op på mig med et hadefuldt blik. Okay god start Brooklyn, hun hader dig allerede. Hendes øjne bliver blødere, og hun retter ryggen helt op.

„Hej" siger jeg med et smil, og stikker min hånd hen til hende. Hun tøver, men tager imod den.

„Er du ny?" spørger hun med en rynke i panden. Jeg nikker ihærdigt.

„Jeg er Brooklyn, jeg er lige flyttet til fra Ohio" svarer jeg og smiler. Et lille forsigtigt smil dukker op på hendes læber.

„Jeg er Valerie."

„Det ved jeg. Må jeg sidde her?" spørger jeg, men hendes smil falmer.

„Du sidder her jo allerede" svarer hun, og rykker lidt væk. Jeg rykker med hende, men efter, at vi har rutsjede på bænken hele vejen rundt om bordet stopper hun med et tungt suk.

„Hvad vil du mig" udbryder hun til sidst, og en kuldegysning breder sig inden i mig. Jeg ved, hvad det er der har tiltrukket mig ved hende, jeg føler, at jeg skal hjælpe hende. Jeg mærke den store boble af tristhed, der hænger over hende.

„Jeg vil gerne være din veninde" siger jeg med et forsigtigt smil. Hun fnyser og rejser sig.

„Det tror jeg ikke på, ses i helvede bitch" siger hun og rejser sig. Jeg tager fat i hendes arm og hun sætter sig ned igen.

„Jeg mener det, giv mig i det mindste en chance" siger jeg med en lidt hårdere tone.

„Okay." Et smil former sig på mine læber, det var da ikke så svært...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now