Afsnit 14 ~ Alex

753 23 0
                                    

„Godmorgen alle sammen. I dag er en meget spændene dag, vi får nemlig en ny elev i klassen" siger Mrs. Husly og en brummende snakken begynder.

„Er det en dreng? OMG fortæl mig at det er en ny mega lækker dreng!" udbryder Madison, og jeg ruller med øjnene. Man skulle tro at hun havde nok i sin kæreste Hunter, som i øvrigt går en årgang over os, men næ nej hun skal bare have alle. Et kæmpe suk forlader mine læber, og Marcus kigger vredt på mig.

„Okay virkelig, er du bøsse dude?" hvisker han til mig, og jeg farer op af stolen.

„Hvad fanden snakker du om, drop det! Jeg er 100 procent strait" vrænger jeg af ham, og han løfter et øjenbryn.

„Hvorfor fanden sukker du sår når Mrs. Husly siger at det er en pige?" siger han irriteret, og giver mig en lammer. Jeg skuler ad ham, og når ikke at fortælle ham den egentlige grund til min sukkerrig. Han drejer hurtigt hovedet da døren ind til klasselokalet går op. Jeg kigger op mod døren, og sidder spændt lige som alle de andre drenge i klassen. Et kæmpe smil er plastret i mit ansigt idet jeg får øjenkontakt med den nye pige. Det er Brooklyn. Hun smiler ivrigt tilbage til mig, og jeg kan se lettelsen i hendes ansigt.

„Det er hende ikke?" spøger Marcus trist, og jeg behøver ikke engang at svarer ham. Det kæmpe smil i mit ansigt afslører det lidt meget.

„Okay, jeg skal nok lade hende være" siger han, og min hånd klapper hans skulder.

„Tak bro, det hver sætter jeg virkelig." Vi retter opmærksomheden om mod Mrs. Husly og Brooklyn igen.

„Så 2.G det her er Brooklyn Meyers, jeres nye klassekammerat" siger Mrs. Husly. Hun smiler, og sætter en hårlok om bag øret.

„Hejsa, jeg hedder Brooklyn. Jeg kommer fra Ohio. Jeg har en storesøster, som dog er flyttet til New York. Øhm... ja" siger hun højt og tydeligt, som om hun slet ikke er nervøs. Jeg kigger rundt omkring i klasselokalet, den eneste pige der faktisk lytter til hende, er Louise. Jeg smiler, de bliver sikkert gode veninder. Så falder mit blik på drengene en efter en der alle sider og savler. Jeg bliver lidt sur, men tænker så at jeg nok er den med størst chance her i dette lokale. Jeg fik jo et forspring som den eneste...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now