Afsnit 57 ~ Brooklyn

590 18 0
                                    

Jeg går ned af gangen, de var alle sammen alt for fulde. De opførte sig bare som nogle idioter. Jeg sukker og kører en hånd igennem mit hår. Jeg stopper brat op idet jeg hører Alex ́ stemme. Jeg magter ikke forklare ham noget. Jeg ender sikker bare med at græder. Marcus for øje på mig, men han stopper ikke Alex, som taler. Jeg stiller mig og lytter til deres samtale.

„Marcus jeg magter ikke det her længere, jeg kom kun pga. hende" siger Alex. Hende, er det mon mig? Jeg træder et par skridt tættere på, så jeg kan hører hele deres samtale.

„Du kom her fordi du ville sikre dig, at ingen lagde an på hende" minder Marcus ham om. Marcus har set mig, så af en eller anden grund vil han gerne have, at jeg hører det her. Jeg læner mig op af væggen.

„Det ved jeg, jeg vil bare virkelig gerne have hende for mig selv. Men vi har jo kun kendt hinanden i 15 dage, så jeg kan jo heller ikke tvinge hende til at have følelser for mig allerede. Det er ikke normalt, at man føler det jeg føler, når man ikke engang kender hinandens livret" siger han, og Marcus ligger en medfølende hånd på hans skulder.

„Så spørg hende hvad hendes livret er, lær hende at kende" siger Marcus og nikker så over imod mig. Jeg stivner med det samme og giver Marcus et vredt blik. Alex vender sig forvirret om, og vi får øjenkontakt. Jeg har mest af alt lyst til at løbe skrigende væk, grave mig ned under jorden og bo der for evigt. Hvorfor skulle han fortælle Alex, at jeg stod og lyttede bag ham, jeg havde det lige så godt med ikke at skulle forklare scenen der skete tidligere.

„Brooklyn, hørte du alt det der?" udbryder han og tager et skridt hen imod mig. Jeg nikker langsomt. Jeg har virkelig lyst til at træde et skridt væk fra ham, men jeg er som limet til gulvet. Han kommer helt tæt på mig, og ligger sin venstre hånd på min skulder. Han åbner munden som om han vil sige noget, men lukker den så igen.

„Du behøver ikke forklare" siger jeg stille med en hæs stemme. Alle mine indre alarmklokker ringer. Han er super sød, og jeg er lidt faldet pladask for ham, men det er for tidligt. Jeg drejer om på hælen og stikker halen imellem benene...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now