Afsnit 12 ~ Alex

822 23 4
                                    

En dråbe vand lander lige midt mellem mine øjne, og jeg sætter mig forskrækket op.

„Hvad fanden" råber jeg, og for øje på Jackson der lister ud af mit værelse. Jeg rejser mig, og tager fat i ham. Jeg trækker ham hen, sådan så vi begge sidder på kantet af min seng.

„Hey, hvordan går det?" spørger jeg, og hans luskede smil falmer. Han kigger stift ned i gulvet, og lukker mig ude.

„Fint." Jeg kigger skeptisk på ham, og ligger en hånd på hans skulder.

„Jeg ved udmærket godt at du lyver. Lad vær med at søg hjælp hos mig hvis du ikke vil bruge den" siger jeg surt, og han ruller med øjnene. Jeg peger mod døren, og han fatter mit hint. Han rejser sig, og går tavst ud af mit værelse. Dejligt. Jeg rejser mig fra min seng, og tager en grøn T-shirt og nogen sorte jeans på. Outfittet er egentlig ikke så smart, bare nået jeg lagde frem i går. Okay jeg brugte måske 2 timer på at finde det rigtige outfit. Hvad nu hvis jeg støder ind i Brooklyn i dag, så skal jeg da se bare lidt godt ud. Jeg smiler tilfreds, og går nedenunder for at spise. Jeg kigger surt på Jackson imens jeg skovler min cornflakes ind. Min stol vælter næsten da jeg rejser mig, og slynger tasken over skulderen.

„Vi ses!" råber jeg, og løber ud ad døren. Jeg samler min cykel op, og cykler hen til skolen.

~~~~~~

Jeg låser min cykel fast til hegnet, og går ind på skolen. Nu vil jeg ikke give jer en hel se-der-er-bitchen-Victoria- og-der-er-skolens-player-Marc-tale, men i det jeg går lige så fredeligt på gangen kommer ... min bedste ven Marcus og overfalder mig. HA! Snydt. Vi griner begge overdrevet, og krammer. (Som drenge nu gør det, ikke noget pige fnidder her.)

„Hvad så, hvordan går det bro?" spørger han, og et smil popper frem på mit ansigt.

„Jeg har savnet dig" svarer jeg ærligt, og han vrænger ansigt.

„Com on dude! Vi er ikke kærester, føj" udbryder han, og slår til min skulder. Jeg smiler stadig, han er bare fro meget!

„Ej lad vær med at sig du er bøsse. Helt seriøst du ved hvordan jeg har det med de slags mennesker mand!" Jeg ler ad ham, og nu er det min tur til at slå hans skulder...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now