Afsnit 26 ~ Alex

734 21 2
                                    

„Prøv at se det for dig! Jeg kommer og banker på hendes dør, hun åbner den og kigger mærkeligt på mig, fordi hun ikke havde forventet det, jeg giver hende billetten og boom så er hun min igen!" fortsætter Jackson. Jeg sukker højlydt og ruller om på ryggen.

„Jackson jeg har mine egne kærlighedsproblemer lige nu, så jeg er pænt ligeglad med dine. Se så at få fingeren ud af røven og gå ud af mit værelse!" råber jeg og tager en dyb indånding. Hvis ikke han snart hører efter slår helvede løs i paradis.

„Rolig nu jeg skal nok gå" snerrer han, og forlader mig alene på mit værelse med alle mine tanker. Jeg gnider mig i ansigtet og finder min computer frem. Det kan godt være, at jeg er lige ved at få et fucking anfald over Brooklyn, men jeg har stadig lektier for til i morgen. 100p Hunter kun inviterede mig for at gøre mig jaloux, han har aldrig kunne lide mig. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre med Brooklyn. Jeg er bange for at hun ikke er sådan som hun giver sig ud for at være, og at jeg så er ved at falde for en kæmpe bitch. Jeg sukker og taster min kode ind på min computer. Jeg har engelsk lektier for til i morgen, ja engelsk lektier. Det lyder pisse nemt, altså jeg har jo trodsalt talt engelsk hele mit liv, men nej. Det er alt andet end let. Jeg skubber computeren væk, og rejser mig fra sengen. Ude på badeværelset kaster jeg et ondt blik på mig selv igennem spejlet.

„Hvorfor ser du sådan ud? Hvorfor kan du ikke ligne Hunter? Hvad med at få lidt flere muskler var Gummi Tarzan?!" siger jeg spydigt, og kniber øjnene sammen. Et skrig forlader mine læber, og jeg banker mit hoved ind i spejlet med alle mine kræfter.

„JAG HADER DIG" råber jeg, og falder ned på gulvet. Døren åbnes og jeg når lige at se min mor inden alt bliver sort. Farvel mor...

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now