Afsnit 34 ~ Alex

687 20 0
                                    

Brooklyns øjne er limet fast til et stykke skrald, der ruller rundt på asfalten over ved skraldespanden. Det var måske ikke det bedste sted at tage hende hen for at snakke, lugten af urin hænger tungt i luften. Jeg lægger min hånd på hendes venstre skulder, og hendes blik flytter sig hurtigt til min brystkasse. Hun er bange, jeg kan mærke det på hende. Jeg kan ikke finde ud af om det er fordi hun fortryder vores kys, eller fordi hun er flov over, at hun løb fra mig. Jeg ved virkelig ikke, hvad der foregår oppe i hendes hoved, og jeg er ikke sikker på om det skræmmer mig mere end normalt. Vores øjne mødes i et kort sekund før hun flytter blikket til jorden. I det korte sekund vores øjne mødes, ser jeg det. Hun er såret. Der er en eller andet der seriøst har givet hende nogen trust issues.

„Brook hør her, jeg er virkelig ked af hvis jeg har gjort noget." Hun løfter blikket til mine øjne, og hun rynker panden. Jeg fjerner min hånd fra hendes skulder, og hun tager en dyb indånding.

„Du har ikke gjort noget Alex, det var bare..." hun stopper midt i sætningen og kigger igen ned i jorden.

„Fortryder du vores kys?" spørger jeg, kort og kontant. Hun bliver overrasket over spørgsmålet, men flytter stadig ikke sit blik når hun svarer.

„Nej... eller måske... " Jeg ved ikke rigtig om jeg skal tage det som en fornærmelse. En dråber vand lander lige i ansigtet på mig, og der går ikke mere end 2 sekunder før himlen åbner sig, og hælder vand ned over os. Brooklyn skynder sig at tage sin hætte på. Jeg betragter hende, hun virker nervøs, bange men på den anden side virker hun stadig som den Brooklyn jeg så nede i lufthavnen for 11 dage siden. Selvsikker, smuk og hjertet på det rette sted.

„Hvis jeg har gjort noget der har såret dig, kan du så ikke please tilgive mig?" råber jeg igennem regnen, i håb om, at hun kan hører mig. Vores blikke mødes. Hendes øjne er blodskudte og enten er det en tåre eller en regndråbe der triller ned ad hendes kind. Jeg håber det bare er en regndråbe...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Lidt kort, men det er okay fordi afsnit 35 blev lidt lang ehhehe🤪❤️ (Trust issues betyder at man har svært ved at stole på folk)

På dybt vand || ✓Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz