Afsnit 33 ~ Brooklyn

732 21 3
                                    

En kølig regndråbe lander i mit ansigt, imellem mine øjenbryn og triller stille ned ad min næse. Himlen er dækket af tunge våde grå skyer. Mit hår klistrer sig til mit ansigt, og tøjet til min hud. Asfalten er glat og våd. Jeg tager en dyb indånding og går med hastige skridt hen imod skolen. Det er en regnfuld tirsdag morgen i slutningen af november. Jeg tror aldrig jeg har haft en bedre mandag end den i går. Vi kyssede, Alex og jeg. Vi kyssede rent faktisk, det var ikke bare en drøm. Et eller andet gik dog galt i går, det endte i hvert fald med, at jeg efter vores kys løb hjem. Jeg er ikke sikker på, om han fulgte efter mig, eller om han bare lod mig løbe. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre, hvis han har fortalt det til nogen. Jeg kender jo stadig ikke drengen, altså kom ind i kampen Brooklyn. Første gang jeg mødte ham var for 11 dage siden, altså jeg ved jo ikke engang hvilke fag han har, eller om han har en kat eller en hund. Hvilken person er dum nok til at kysse med en stort set fremmed dreng, bagefter spørger ham, om han har tænk sig at sorger dig, for til sidst at løbe sin vej.

„Hey Brooklyn." Han afbryder mine tanker, og jeg stopper brat op. Jeg siger ikke noget. En klump sætter sig fast i min hals, og jeg vil helst bare vende mig op og løbe min vej. Men jeg er som limet til stedet. Regnen er stoppet, så jeg tager min hætte af.

„Kan vi lige snakke?" spørger han. Jeg står stadig limet til jorden, med en kæmpe klump i halsen, så jeg nikker bare. Han tager min hånd, og trækker mig med sig. Jeg prøver at fokusere på ikke at træde i vandpytterne, i stedet for at tænke på vores fysiske kontakt. Hans hånd klemmer min, i en kærlig men også bestemt måde. Mit lange våde hår danser rundt om mit hoved, idet han sætter farten op. Han stopper op da han når et lille indhug i skolen. Ja ingen kan i hvert fald se os med mindre, at de beslutter sig for lige at gå ud og tisse, eller ryge en smøg. Lugten af urin blandet med lugten af røg og hash er ikke en god blanding kan jeg hilse og sige.

„Vi bliver nød til at snakke om i går" siger han endelig, og klumpen er tilbage. Jeg beder dig Gud, få mig væk her fra...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTER NOTE
Håber, at i kunne lide dette afsnit!

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now