Afsnit 84 ~ Alex

552 19 2
                                    

„Nåååå, skete der så noget?" spørger Marcus stille. Jeg vender øjne af ham.

„Det rager ikke dig" svarer jeg med et smil.

„Åhåh der skete så meget noget!" Jeg lukker opgivende mit skab. En kuldegysning går igennem min krop idet Madison står foran mig.

„Hvem?" spørger hun insisterende, næsten skræmmende. Man kunne lave en hel gyserfilm med Madison i hovedrollen, man behøver overhoved ikke opfinde monstre, spøgelser eller mord, Madison er skræmmende nok i sig selv.

„Brooklyn" hvisker Marcus ud fra vores ører. Han er sådan en idiot nogle gange.

„Hende den nye? Seriøst Alex, du har da bedre smag end det" udbryder Madison forarget. Jeg kigger forvirret på hende.

„Og hvad skal de så betyde? Du er sammen med Hunter, lavere kan man ikke gå" svarer jeg igen, og går uden om hende. Hun vender sig ikke om og diskutere videre, hvor heldig kan man være? Hvis bare hun kan lade mig være resten af mit liv, så ville alt være godt. Marcus lunte op til mig med et forvirret blik. Kvajet ved ikke engang, hvordan han har dummet sig. Jeg sukker højlydt.

„Hvad nu?" spørger han forvirret. Jeg stopper op og vender mig om mod ham.

„Jeg elsker dig Marcus, det ved du godt ikke?" begynder jeg.

„Jo?"

„Godt, men nogle gange skal du altså tænke dig om, før du snakker. Jeg ved godt, at du har det hårdt for tiden, og jeg ved også, at jeg har overset en del i dit liv, men vi er startet på en frisk. Nu skal vi begge være mere opmærksomme omkring hinanden." Han nikker blot og gemmer sig i min favn. Marcus har det svært med at tale om det hele, hvilket jeg også godt kan forstå. Jeg vil bare beskytte ham. Han er som en lillebror for mig. Jeg er en meget bedre storebror end Jackson, punktum. Vi går tæt sammen ind i kantinen. Marcus har ikke været til frokost i et stykke tid, han har mest af alt været hjemme. Han er typen der undgår sine problemer i stedet for at løse dem. Jeg strammer mit greb om ham og går målrettet hen mod vores bord, hvor Brooklyn, Allan og Valerie allerede sidder og snakker...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE!
Endelig afsnit oppe! Jeg har haft sygt travlt med lektier osv., hvilket er grunden til min inaktivitet. Men jeg håber, at i nød afsnittet og glæder jer til næste!
Spørgsmål; Nyder du weekenden? Hvad har du lavet indtil videre?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now