Afsnit 27 ~ Brooklyn

703 20 4
                                    

Jeg vågner med et sæt, mareridtet fra natten før skræmmer mig stadig. Det er som om jeg bare drømmer det samme, indtil jeg går derover. Jeg drømte, at Alex var ved at dø, han lå på hospitalet og kunne ikke få vejret. Jeg ved godt at det bare er en dum drøm, men det skræmmer mig nok til, at jeg går derover senere. Jeg går ud på badeværelset, og kaster noget vand i ansigtet. Hvad nu hvis der faktisk er sket ham noget?
Jeg ryster på hovedet, og begynder at gøre mig klar til dagen. Nu er det jo mandag, hvilket betyder skole, hvilket betyder at jeg skal se både Hunter, Madison og forhåbentlig Alex! Jeg går tilbage til mit værelse og vælger et outfit. I dag er det bare basic, et par sorte slim Jeanes og en beige sweater.

~~~~~~

Regnen hamre på ruden, og skolen er lige rundt om hjørnet. Jeg magter ikke skole i dag, jeg vil bare hjem i min seng og tude. Min mor drejer ind til skolen, og der på parkeringspladsen ser jeg Alex, MED FORBINDING OM SIT HOVED!! Jeg gisper, hvad er der mon sket? Min mor holder ind, og jeg træder ud af bilen. Alex ser mig heldigvis ikke, så behøver jeg ikke se på hans deprimeret ansigt, imens han spørger mig; „Brooklyn altså, hvad skete der lige i lørdags?" Jeg gyser, bare jeg ikke behøver at svare på det spørgsmål i dag. Jeg vinker farvel til min mor og går hen imod indgangen.

„Hey, hvordan går det Babe?" spørger Hunter, og lægger en arm om min talje. Jeg stivner og stopper op. Han virker overrasket og kigger spørgende på mig.

„Jeg er i hvert fald ikke din Babe, hvad fanden bilder du dig ind?" råber jeg, og fjerner hans arm fra mig. Hans humør skifter på ingen tid og en hånd griber hårdt fat om min arm.

„Hør her nu skal du lige tænke dig om før du laver en scene, jeg tilbyder dig ikke kun mit selskab, men også min popularitet. Så tænk dig lige om engang før du skaber dig" hvisker han og går derefter sin vej. Folk var begyndt at stoppe op, og de kigger mærkeligt på mig. Det tænker sikkert noget i stil med; hvad fanden skete der lige? Eller; Okay hvad, afviste hun lige Hunter?

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now