Afsnit 31 ~ Brooklyn

684 22 3
                                    

Jeg er kommet 10 minutter før aftalen. Jeg sidder på broen med et tæppe omkring mig. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg tænkte da jeg inviterede ham herud. Jeg vil bare gerne få snakket weekenden ud med ham, og jeg tænkte, at her ved søen er der ikke nogen Madison eller Hunter til at skabe drama. Vi kan få lov til at være os selv, lære hinanden at kende og måske, hvem ved, så kan det være, at jeg kan få stjålet et kys af ham. Gud hvor vil jeg gerne kysse ham! Det er det eneste jeg har tænkt på hele dagen.

„Godaften" råber Alex bag mig, jeg rejser mig op. Idet han er tæt nok på, slynger jeg mine arme om hans liv, og trykker ham ind til mig. Brooklyn for søren, hvorfor gjorde du det? Det var da nok en akavet start jeg lige fik lavet! Perfekt!

„Hej" hvisker jeg og slipper ham. Jeg sætter mig ned, og tager tæppet om mig igen. Han sætter sig ved siden af mig, og jeg drejer mig rundt så jeg kigger på ham. Han drejer sig også.

„Hvad vil du snakke om?" spøger han. Okay here goes nothing. Jeg tager en dyb indånding, og kigger ham i øjnene.

„Jeg vil godt forklare det der skete i lørdags." Lige så snart jeg nævner det, er det som om en kniv borer igennem hans hjerte. Han nikker dog, og jeg fortsætter;

„Hunter og jeg har været venner lige siden jeg var helt lille. På et tidspunkt begyndte det at udvikle sig til noget mere, hvilket han var mere med på end jeg var. Han skulle lige pludselig flytte, og det endte så ud i, at vi helt stoppede med at snakke, skrive og være sammen. Eftersom jeg så tilfældigvis flyttede til hans nuværende by, så har han været helt oppe af mig, og jeg var nysgerrig. Jeg ville bare se hvordan det var, ikke at jeg nogensinde har tænkt mig at gøre det igen." Han smiler, det må da være et godt tegn, tænker jeg...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTER NOTE
Det er alt jeg har indtil videre, håber at i kan lide det!

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now